TYT 290-300 puan almak zor mu?

Daha fazla  
Arkadaşlar tıbbi sekreterlik istiyorum şu an hiç çalısmıyorum. Komşumuz 35 yaşındaki kadın, ne sıfır bilgi ile çocuk gelisimi kazanmış. Cidden çalışmadan 290-300 alabilir miyim? Bu arada tıbbi sek. Okuyan varsa bilgilendirme bölüm önü kapancak diyorlar.

Günde yarım saat çalışmayla bile bu puanları almanız çok basit. Kendinizi düşük görmeyin çalışırsanız 400-450'leri görmeniz bile yılınızı almaz. Hedefinizi yüksek tutun.

Arkadaşlar tıbbi sekreterlik istiyorum şu an hiç çalısmıyorum. Komşumuz 35 yaşındaki kadın, ne sıfır bilgi ile çocuk gelisimi kazanmış. Cidden çalışmadan 290-300 alabilir miyim? Bu arada tıbbi sek. Okuyan varsa bilgilendirme bölüm önü kapancak diyorlar.

Arkadaşım hiç çalışmadan 260 puan yaptı. 2 yıllık bölüme girdi. Notları sınıfta kalma seviyesindeydi.

Zor değil. Ama birazcık çalışman lazım.
Matematik indiragandi türkçe çalışsam olur mu ki

Zor değil. Ama birazcık çalışman lazım.
Of ben mi akilsizim denelemelerde 230 anca geliyor sence seneye yapsam tıbbi sek gelir mi

Günde yarım saat çalışmayla bile bu puanları almanız çok basit. Kendinizi düşük görmeyin çalışırsanız 400-450'leri görmeniz bile yılınızı almaz. Hedefinizi yüksek tutun.
Valla ben pek buyuk düşünmüyorum bunu bile kazanmak hayal gibi geliyo :/

100000 kişi 0 puan aldı Türkiye'nin IQ ortalaması yerlerde hafif zeki isen 350 bile alırsın.

Ben de fizik dersinde kötüydüm ama üstüne gidip ekstradan çalıştım ve fulledim. Matematik dersine odaklanmanı öneririm. Gerekirse sadece Türkçe - matematik çalış.

Ben de fizik dersinde kötüydüm ama üstüne gidip ekstradan çalıştım ve fulledim. Matematik dersine odaklanmanı öneririm. Gerekirse sadece Türkçe - matematik çalış.
Ya kanki ben matrmatige hyvn gibi çalışıp 10 alan insanım ona emek vericegime Türkçeyi fullemeye çalışılır az sosyal az fen çözerim

Technopat Haberler

Geri
Yukarı