TYT 350 puan için ne yapılmalı?

kovixe

Attopat
Daha fazla  
OBP: 75. ( sadece TYT'ye gireceğim)
İşte çalışıyorum akşamları ders çalışma fırsatım oluyor. 340 - 350 puan yetiyor, ne yapmam lazım? Gece geç saatlere kadar çalışamıyorum günlük 3 - 3.30 saat çalışma fırsatım oluyor. Şu anda Türkçe'den 30 net aşağı görmüyorum. Sosyal en fazla 17 en düşük 13 gördüm. Matematiğim ve fenim ise kötü.

Türkçe ile sosyalin fena değilmiş zaten. Matematiğin kötü olabilir anlarım ama fenin neden kötü ki? Fenin çoğu ezber yani. Fendeki ezberleri yaparak en kötü 8-10 net yaparsın. Matematikte de her yıl çok kolay olan 2-3 soru oluyor, onları yapsan ve onlara ek 10-15 civarı net yapsan çok rahat 350 puan alırsın. Fende özellikle her yıl garanti çıkan konulara çalış, matematikte de yine garanti konulara ve problemlere bak.

Türkçe ile sosyalin fena değilmiş zaten. Matematiğin kötü olabilir anlarım ama fenin neden kötü ki? Fenin çoğu ezber yani. Fendeki ezberleri yaparak en kötü 8-10 net yaparsın. Matematikte de her yıl çok kolay olan 2-3 soru oluyor, onları yapsan ve onlara ek 10-15 civarı net yapsan çok rahat 350 puan alırsın. Fende özellikle her yıl garanti çıkan konulara çalış, matematikte de yine garanti konulara ve problemlere bak.

Fenimin kötü olma sebebi meslek lisesinde okumuş olmam, daha hiç fene bakmadım. Acaba başlasam sıfır seviyesindeki birisi 10 net yapabilir mi?

Türkçe 30.
Sosyal 15.
Matematik 0.
Fen 10.
Bunları yapınca OBP ile beraber 350 puan geliyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı