TYT AYT genel deneme önerisi

kerem_99

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, dershanede birey yayınları denemesi oluyoruz ve saçma şekilde sorular oluyor netlerim aşırı düşüyor. Haliyle moral bozuyor TYT 50-60 arası fakat 60 üzerine sabitlemek istiyorum ve AYT'de de ortalama 30 net civarı 40 üzerine çıkartmam gerekiyor. Seviyem bu şekilde önerilerinizi ÖSYM'ye gerçekten yakın olan tavsiye edebileceğiniz yayınlar olursa bekliyorum. Çok teşekkür ederim.

345, Bilgi Sarmal iyi gider.

Özdebir nasıldır dün girdim biraz basit geldi diğer yayınlara göre ama 3D Türkiye geneline göre iyiydi 3D'nın özellikle matematiği aşırı zordu sınavda böyle zor gelirse ne yaparız bilmiyorum.

Özdebir nasıldır dün girdim biraz basit geldi diğer yayınlara göre ama 3D Türkiye geneline göre iyiydi 3D'nın özellikle matematiği aşırı zordu sınavda böyle zor gelirse ne yaparız bilmiyorum.

Özdebir sınava en yakınlardan birisi ve güzel bir deneme evet 3D matematikte zaten zorlayan sağlam bir yayın YKS de genelde orta zorlukta soruyorlar matematiği Özdebir'e yakın belki 1 tık üstü gibi fakat AYT'yi bilmek mümkün değil geçen sene gördük maalesef nasibini aldı ÖSYM orta seviye AYT matematik gelir diye düşünüyorum.

AYT'ye girmeyeceğim o yüzden o kısmı bilmiyorum ama geçen sene herkes zor olduğunu söylüyordu özellikle 2021'den sonraki en zor AYT diyenler olmuştu bu sene de aşırı zor olmaz gibi ama kolay da olmaz bence benim korkum TYT matematikten yana acaba zor gelir mi bu sene.

TYT hep belli seviyede geliyor genelde hocam çünkü zorlayabilecekleri seviye belli en fazla daha fazla yorumlama istiyorlar orta zorlukta olacaktır muhtemelen ayrıca zor olması bir bakıma iyi de olabiliyor düşük netlerle yüksek sıralama geliyor mesela geçen sene 10 net AYT matematikle güzel yerler kazanan oldu çünkü neredeyse önceki senenin 20 neti gibi bir şeydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…