Bol bol soru örnekleri görmen gerek, ben 2020 de girmiştim şu an mezunum, soru tipleri nasıl değişti bilmiyorum ama her sınav için geçerli olan bir şeydir bu, mümkün olduğunca fazla çeşit kaynaktan spru çöz, şu an popüler ve iyi mi bilmiyorum ama ben Eğitim Vadisi, Özellikle Bilgi Sarmal, Hız ve Renk ve Limit yayınlarından bolca soru çözmüştüm. Matematikte sınırları zorlamak için Karekök almıştım ama yanından bile geçememiştim. Metin Yayınları matematik ve geometride çok iyiydi şu an nasıl bilmiyorum. Tavsiyelerim bunlardır. Başarılar
Üstte arkadaşlar bahsetmiş Benim Hocam çok dinamik bir yayın evi kesinlikle tavsiye ederim KPSS yayınları da çok iyi oluyor. Geç kalmadın, bu saatten sonra dövünmek yerine ne yaparsam kardır gözüyle bakman gerek, kendi plan ve programını oluşturacaksın öncelikle, çok basitten başlayıp kendini yavaş yavaş sınırlarıno aşmaya çalıştıracaksın, jimnastiğe benzer bu. Hele üniversitede göreceğin bir dersteki konular bile bu kadar olmayacak belki emin ol, bölümün ağırlığına göre değişir tabii. Gözünde büyütme dersleri, kıyamet de yok sonunda, sen yapabileceğin kadarına odaklan, ama yapabileceğim bu kadar deyip kenara çekilme üzülebilirsin, potansiyelini keşfetmeye odaklan ve sadece sınava odaklanma her şey sınav değil, yeteneklerini keşfetmeye olanak tanı, çokiyi dönemindesin bunun için, üniversite sadece bölümden ve dersten ibaret değil kesinlikle, daha bu yıl benim de mezun olduğum bazı üniversiteler Sosyal Transkript değerlendirmesini çıkarttılar ve senin öğrenim transkriptinden farklı olarak sosyal becerilerini, kulüp katkılarını, sosyal hayat becerilerini ölçen bir sistem geliştirdiler. Bunları da unutmamalısın. Ben, bir bölümü sırf en iyi olduğu için okuyup kendi ilgi ve yetenekleri doğrultusundan uzaklaşmak yerine ilgi ve yetenekleri doğrultusunda, hayatını ona vererek mutlu şekilde hayattan doyum alacak şekilde yaşayacağı bir bölüm ve meslek seçmeyi hep daha doğru bulmuşumdur. Daha tonlarca şeyler yazabilirim buraya, potansiyelini keşfet der, başarılar dilerim.