TYT-AYT matematik için kaynak önerisi

YgtE

Hectopat
Daha fazla  
TYT ve AYT ayrı olarak matematik başlangıç için kaynak önerir misiniz?

345, Bilgi Sarmal, 3D, Orjinal. Youtube hocalarından konu çalışabilirsin ama kitaplarına para verme.

345 gereksiz uzun gelebilir özellikle eşit ağırlık için Orta Seviyede alternatif Full Matematik öneririm.

Bende TYT-AYT matematik kitabı alacağım. Görseldeki kitaplar şu anda elimde. AYT matematik kitabı almayı düşünüyorum. TYT kısmında da alabilirim. Önerileriniz nelerdir?

Buradan önerilerim şu şekilde. 345 kitapları güzel. Apotemi güzel. Orijinaller güzel. Acil TYT'si güzel. Etkili matematik olanlar güzel. Matematiğin ilacını ise çok gereksiz buluyorum. Seviyesi çok kolay. Zaman ayırmaya değmez.

345, Bilgi Sarmal, 3D, orijinal. YouTube hocalarından konu çalışabilirsin ama kitaplarına para verme.

Bilgi Sarmal zorlayıcı diyorlar ileride almayı düşünüyorum, 345'in geometri test kitabını sipariş ettim. Başlangıç - Orta için hangisi daha iyi olur?

Burası gayet yeterli Denemelere dönmeni öneririm. Fazla kaynağa gömülme. Ama eğer Temelin yoksa kaynak önerebiliriz. Bunlar daha çok ORTA-ÜST sınıfı

Başlangıç - Orta için hangisini daha çok önerirsin?

Burası gayet yeterli denemelere dönmeni öneririm. Fazla kaynağa gömülme. Ama eğer temelin yoksa kaynak önerebiliriz. Bunlar daha çok orta-üst sınıfı.

Temelim var çok şükür. Madem yeterli. Okul başlayınca branş denemesi için konu açarım artık. Teşekkürler.

Başlangıç - orta için hangisini daha çok önerirsin?

Etkili matematik güzeldir. 345 güzeldir. Matematiğin ilacını asla önermiyorum. Problem için ise eklemeyi unuttuğum bir kitap var görsele. Onu da ekliyorum. Güzel kitaptır.

Bir de problemler apotemi güzel.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…