Ben 4. gündeyim şuan işlem becerilerim gelişti yalnızca yeni nesil sorularda falan zorlanıyorum onları da çözdükçe daha iyi kavrarsın ama ben hiç bir günde bitiremedim baya uzun sürüyor en az 8 saat falan ayırman gerekiyor verimli bir şekilde günü bitirmek içinİyi akşamlar herkese matematiğim çok kötü temelim vs. yok denecek kadar kötü 12. sınıfım şu an Bıyıklı Matematik 10 günde temel atma garantili kitabı var ona başlayacağım cidden etkili mi o kadar? 10 gün gibi bir sürede temel atmak mümkün mü?
0 hiç yapamıyorum matTyt matematik netlerinizin durumu nedir?
hocam ben sadece konuları izlemiştim diğer yeni nesil videolarına bakmadım olur mu ?Ben 4. gündeyim şuan işlem becerilerim gelişti yalnızca yeni nesil sorularda falan zorlanıyorum onları da çözdükçe daha iyi kavrarsın ama ben hiç bir günde bitiremedim baya uzun sürüyor en az 8 saat falan ayırman gerekiyor verimli bir şekilde günü bitirmek için
İyi akşamlar herkese matematiğim çok kötü temelim vs. yok denecek kadar kötü 12. sınıfım şu an bıyıklı matematik 10 günde temel atma garantili kitabı var ona başlayacağım cidden etkili mi o kadar? 10 gün gibi bir sürede temel atmak mümkün mü?
Etkili oluyor kampı bitirmiş ve ana kampa geçmiş biri olarak. Temel kampı bitirdikten sonra 4 - 5 net bandına geliyorsun ama hala testlerde sıkıntı yaşarsın 55 günlük kampta oda kapanıyor tamamen test çözdüğün için.
Hocam bende şu an mert hoca 70 günlük kamp TYT var temel kamp bittikten sonra bıyıklı matematik yerine mert hocadan devam etsem nasıl olur yoksa bıyıklı matematik kitabı mi almalıyım.
Kendin çözebiliyor musun yeni nesil soruları? Çözemiyorsan yeni nesil soruları çözdüğü videoları da izle ama dediğim gibi sadece onlar yeterli olmaz daha fazla soru çözmek gerekiyor.hocam ben sadece konuları izlemiştim diğer yeni nesil videolarına bakmadım olur mu ?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.