TYT çalışma isteği nasıl kazanılır?

• Konuyu başlatan 473106
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 3
  • Görüntüleme 59
Daha fazla  
12. sınıf öğrencisiyim. Hiçbir şekilde ders çalışma isteğim gelmiyor. 3-4 gün çalışıyorum, sonra ders çalışma hevesi gidiyor. Sadece TYT çalışıp ön lisans bölümü okumak istiyorum. Eve geliyorum ve yatıyorum, başka bir şey yapasım gelmiyor. Ders çalışma alışkanlığı nasıl edinebilirim? Matematiği yapamadığım için hiç yapamayacakmışım gibi geliyor ve heves kalmıyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
12. sınıf öğrencisiyim. Hiçbir şekilde ders çalışma isteğim gelmiyor. 3-4 gün çalışıyorum, sonra ders çalışma hevesi gidiyor. Sadece TYT çalışıp ön lisans bölümü okumak istiyorum. Eve geliyorum ve yatıyorum, başka bir şey yapasım gelmiyor. Ders çalışma alışkanlığı nasıl edinebilirim? Matematiği yapamadığım için hiç yapamayacakmışım gibi geliyor ve heves kalmıyor.

Hevesle ya da istekle vs. yapılcak bir şey değil bu hocam maalesef. Disiplinle yapılcak bir şey. Kötü günlerinizde , hasta olduğunuzda , yorgun olduğunuzda her şeye rağmen düzenli ve istikrarlı bir şekilde çalışarak kazanılan bir şey. Asla umudunuzu kaybetmeyin. Matematik için youtube'dan hocalar dinleyebilirsiniz ya da sorular nasıl çözülür onlara bakabilirsiniz.

AYT çalışırken sıkıntı olmuyor mu? Özellikle TYT diye belirtmişsin de.
Hocam AYT çalışmıyorum. Önlisans bölümü istiyorum.

Hevesle ya da istekle vs. yapılacak bir şey değil bu hocam maalesef. Disiplinle yapılacak bir şey. Kötü günlerinizde, hasta olduğunuzda, yorgun olduğunuzda her şeye rağmen düzenli ve istikrarlı bir şekilde çalışarak kazanılan bir şey. Asla umudunuzu kaybetmeyin. Matematik için YouTube'dan hocalar dinleyebilirsiniz ya da sorular nasıl çözülür onlara bakabilirsiniz.

Kaynaklarım var bıyıklı matematik kamp kitabı, 345 matematik, Türkçe, geometri ve sosyal var ve 5-6 tane daha fen de dahil olmak üzere bu saydığım derslerden kaynaklar var.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı