S SingleMuffin Centipat Katılım 20 Aralık 2023 Mesajlar 231 21 Eylül 2025 #11 Hocam denemeleri açıklanmadan önce kontrol etmek stres yaratıyor o yüzden hiç girmiyorum o toplara ama teşekkürler
Hocam denemeleri açıklanmadan önce kontrol etmek stres yaratıyor o yüzden hiç girmiyorum o toplara ama teşekkürler
Kasım_0 Centipat Katılım 5 Haziran 2025 Mesajlar 2.125 Çözümler 5 21 Eylül 2025 #12 SingleMuffin dedi: Hocam denemeleri açıklanmadan önce kontrol etmek stres yaratıyor o yüzden hiç girmiyorum o toplara ama teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Rica ederim hocam başarılar diliyorum.
SingleMuffin dedi: Hocam denemeleri açıklanmadan önce kontrol etmek stres yaratıyor o yüzden hiç girmiyorum o toplara ama teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Rica ederim hocam başarılar diliyorum.
Sslonalkrp Hectopat Katılım 10 Temmuz 2021 Mesajlar 1.472 Çözümler 8 21 Eylül 2025 #13 Kasım_0 dedi: Hocam mat harbiden zorladı ya isteyen varsa cevap anahtarını atabilirim galiba yayınlanmamış ama internetten bulup kontrol ettim. Genişletmek için tıkla... Daha kitapçığı vermedi dershane. Varsa A kitapçığını verebilirsiniz.
Kasım_0 dedi: Hocam mat harbiden zorladı ya isteyen varsa cevap anahtarını atabilirim galiba yayınlanmamış ama internetten bulup kontrol ettim. Genişletmek için tıkla... Daha kitapçığı vermedi dershane. Varsa A kitapçığını verebilirsiniz.