TYT dilbilgisi nasıl halledilebilir?

Particle Cannon

Hectopat
Yazım Kurallarından 2 tane Noktalama İşaretlerinden 2 tane Cümlenin öğe dizilişi, Ses Bilgisi ve tamlamalardan da birer tane soru geleceğini düşünüyorum Şu anda sosyaldeyim Hafta içi 5 günü dilbilgisine ayıracağım nasıl çalışayım ? Bu kamp nasıldır ? Bu da 0 dan kampı
En baştan başlayıp cümle ve sözcükte anlama kadar izleyeyim mi ? (Türkçe 30+ istiyorum)

Son düzenleme:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
bu video kesinlikle öneriyorum hocam fulleme garantisi yok fakat güzel net yaptıracağına eminim.

Hocam, eriksen hocamın attığı video gerçekten güzel. Fakat eğer detaylarıyla öğrenmek istiyorsanız şu kampa bir göz atın derim: 7 Günde Dil Bilgisi Kampı

Bunu izledim ve sıfırdan çok iyi bir seviyeye geldim. Dil bilgisi ya full ya da 1Y geliyor.

Hocam, eriksen hocamın attığı video gerçekten güzel. Fakat eğer detaylarıyla öğrenmek istiyorsanız şu kampa bir göz atın derim: 7 Günde Dil Bilgisi Kampı

Bunu izledim ve sıfırdan çok iyi bir seviyeye geldim. Dil bilgisi ya full ya da 1Y geliyor.
Rüştü hocanın 49 günlük kampına başlayacaktım hangisi daha iyi olur sizce ?
Sosyal kısmına birer gün ayıracağım hafta içi 5 gün Dilbilgisine ayıracağım 4 gün de tekrarlara vakit kalıyor bu şekilde.

Attığınız kampı inceledim kafama yattı ortalama 1 saat her video ben 3,4 günde full çalışmayla bitirebilirim.

Son düzenleme:
Rüştü hocanın 49 günlük kampına başlayacaktım hangisi daha iyi olur sizce?
Sosyal kısmına birer gün ayıracağım hafta içi 5 gün dilbilgisine ayıracağım 4 gün de tekrarlara vakit kalıyor bu şekilde.

Attığınız kampı inceledim kafama yattı ortalama 1 saat her video ben 3,4 günde full çalışmayla bitirebilirim.

Hocam, Rüştü Hoca'nın 49 günlük kampını bilmiyorum. 14 günlük kampını biliyorum. O da aynı şeyi uzun uzun anlatıyor. Yardımcı olduysam ne mutlu bana.

Yazım Kurallarından 2 tane Noktalama İşaretlerinden 2 tane Cümlenin öğe dizilişi, Ses Bilgisi ve tamlamalardan da birer tane soru geleceğini düşünüyorum Şu anda sosyaldeyim Hafta içi 5 günü dilbilgisine ayıracağım nasıl çalışayım ? Bu kamp nasıldır ? Bu da 0 dan kampı
En baştan başlayıp cümle ve sözcükte anlama kadar izleyeyim mi ? (Türkçe 30+ istiyorum)
kaç aydır yapamayıyordum kampları hepsını dınledım bişey fark ettım hocam anlamıyorum konuyu suan yks az kaldı genel tekrar ızlıyordum kadır gumusten bi anlattı dıkkatlıce odaklandım hemen soru çözüm izledim deniz hocadan ve oturdu konu bi bakın isterseniz diğer videolar kısa anlatımları tercih etmeyin. Ve belli bir kalıp var hep aynı soruyor kelimeleri bilsen olay hallediliyor. Sözcukte anlama kadar kadır gumus tyt genel tekrar vıdeosundan izleyin tıme code var zaten

Kaç aydır yapamayıyordum kampları hepsını dınledım bir şey fark ettım hocam anlamıyorum konuyu şu an YKS az kaldı genel tekrar ızlıyordum kadır gumusten bir anlattı dıkkatlıce odaklandım hemen soru çözüm izledim deniz hocadan ve oturdu konu bir bakın isterseniz diğer videolar kısa anlatımları tercih etmeyin. Ve belli bir kalıp var hep aynı soruyor kelimeleri bilsen olay hallediliyor. Sözcukte anlama kadar kadır gumus TYT genel tekrar vıdeosundan izleyin tıme code var zaten.

Hocam o kişiden kişiye değişiyor. Eğer 20 kampı sadece açıp izlediyseniz, hiçbir şey yapmadıysanız anlamamanız normal. Ben hem küçük notlar aldım hem soru çözdüm hem de deniz Hoca'nın arada bir Shorts videolarını izleyerek unutmamı engelledim. Kısacası 10 günde adam gibi çalışırsanız dil bilgisini çok rahat halledersiniz.

Hocam o kişiden kişiye değişiyor. Eğer 20 kampı sadece açıp izlediyseniz, hiçbir şey yapmadıysanız anlamamanız normal. Ben hem küçük notlar aldım hem soru çözdüm hem de deniz Hoca'nın arada bir Shorts videolarını izleyerek unutmamı engelledim. Kısacası 10 günde adam gibi çalışırsanız dil bilgisini çok rahat halledersiniz.
Hocam dediklerinizi hepsini yaptım shorts hariç ama yinede oturmamıştı oturmayan kısmı ses yazım noktalama değil diğer konular

Hocam dediklerinizi hepsini yaptım Shorts hariç ama yine de oturmamıştı oturmayan kısmı ses yazım noktalama değil diğer konular.

Hocam istemeye istemeye mi öğrendiniz? Çünkü çok garip. Fakat o 3 konuyu iyi oturttuysanız zaten dil bilgisinde 5+ net yapıyorsunuzdur.

Dilbilgisi konularının anlatımı üç aşağı beş yukarı aynı. Kitaptan da çalışılsa, video da izlense çok farketmez.

Önemli olan çokça soru çözmek, soru tipi sayısını artırmak. Ne kadar farklı soru görülürse, kuralı uygulama becerisi o kadar gelişir. Sınavda da şıp diye sorunun cevabı görünür hale gelir. Çok soru 🤌

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı