TYT fen için soru bankası şart mı?

alloftestars

Femtopat
Daha fazla  
Sayısal çıkışlı eşit ağırlık YKS 27 öğrencisiyim hedefim TYT Fen'i fullemek, temelim 10. sınıftan var 9 konularını pek hatırlamıyorum. Soru bankası çözmeden TYT fen branş denemesi çözüp eksik olduğum konuları görüp onlara çalışsam ve branş denemesinden devam etsem yeterli olur mu?

Hocam TYT Fen basittir. Apotemi TYT Fen özet gibi bir şey alıp branş denemeleri ile de gidebilirsiniz ama fizikte ve bazı kimya konularında soru pratiğiniz olsa fena olmaz.

Hocam TYT Fen basittir. Apotemi TYT Fen özet gibi bir şey alıp branş denemeleri ile de gidebilirsiniz ama fizikte ve bazı kimya konularında soru pratiğiniz olsa fena olmaz.
Hocam kaynaklar çok pahalı ya zamanla soru bankası da alırım diye düşünüyorum da şu an deneme daha ucuza gelecek gibi. Önerdiğiniz bir branş deneme var mıdır?

@alloftestars evet ya 345 TYT Fizik 700TL olmuş geçen gördüm. Saçmalık resmen.

345 ile başlayabilirsiniz. 345'in fen denemeleri iyi olabilir orta seviyedeyseniz. Tavsiyem MEB'in ders kitaplarını atmadıysanız onlardan tekrar edin. Daha sonra kendinize güveniyorsanız Bilgi Sarmal geçebilirsiniz.

Her dersten en az 1 kaynak gerekli, ama eğer YouTube'dan konu izlerim soru çözerim diyorsanız da olur. Benim fikrim en azından tüm fen branşlarını içeren 1 soru bankası almanız yönünde (eğer ucuza mal etmek istiyorsanız). Deneme de lazım. Seviyeniz düşükse miray, ortaysa Bilgi Sarmal veya 345 öneririm. Üst seviyedeyseniz zaten bu konuyu açmıyorsunuzdur. Üst seviye için önerim 3D.

Hocam tüm feni içeren kaliteli bir soru bankası varsa önerir misiniz? Şu an galiba soru bankası bulamazsam 345 TYT fen branş denemesi alacağım. Temelim var ama dediğim gibi yeni 11 oldum o yüzden üst seviye değilim evet.

@alloftestars hocam soru bankası olarak şunları buldum:

Alır mısınız bilemiyorum ama eğer branş denemeleri ile ilerleyemediğinizi hissederseniz attığım soru bankaları ya da benzerlerinden ilerlemek durumunda kalacaksınız. Ama bana kalırsa MEB'in konu anlatımları ve OGM Metaryal gibi yerlerden soru çözerseniz yeterli olur diye düşünüyorum ya da YouTube'den soru destekli anlatım yapan hocaları da takip edebilirsiniz.

Tabii ki de gerek. En azından her branş için sağlam bir kaynak çözmek lazım.

Fizik ---> ESŞ
Biyoloji ---> Biyotik
Kimya ---> Orbital

Tabii ki de gerek. En azından her branş için sağlam bir kaynak çözmek lazım.

Fizik ---> ESŞ
Biyoloji ---> Biyotik
Kimya ---> Orbital
İlerleyen zamanda gerekir tabii de ben şu an 11'e geçiyorum TYT Mat+Geo temelli ilerleyeceğim daha çok bu yüzden fene zamanım pek kalmayacak yine de elimden geldiğince konu izleyip deneme çözeceğim, 345 branş deneme aldım şimdilik. Öneriniz için teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…