TYT fizik-biyoloji için kaynak önerisi

aytseven66

Hectopat
Daha fazla  
12. sınıfa bu sene geçtim. Okula başlamadan bir ayım var bu bir ay içinde dil bilgisini bitireceğim zaten az kaldı. Bir de TYT fen bitirmek istiyorum. Fizikten başladım. Benim hocam kanalından başladım. Adam anlatıyor. Verdiği soruları da yapıyorum. Sonra kapatıyorum soru çözümüne geçiyorum. Sürekli takıldığım bir yer oluyor.

3D ağır geliyor direkt başlayınca. Bana çok da giriş seviyesi olmayan, 3D'ye hazırlanabileceğim orta seviye bir kaynak önerebilir misiniz? 345 TYT fizik iyi diyorlar iyi midir?
Kimyadan kaynağım var zaten. Biyolojideyse direkt sıfırım tüm lise bilgisi olarak. TYT biyoloji içinde kolayın kolayı bir kaynak önerir misiniz? Bu dersleri önemsemediğim için netlerim 90'a takıldı ya.

Fizik için ESŞ ve 345 iyidir, biyoloji için Biyotik biçilmez kaftandır.
Fizik için 345 alacağım da biyotik geçen sene bende 11. sınıfta vardı. ilk 1 ay hoca anlattı dersi. Can kulağıyla dinledim. Sonra biyotik aldım çözmek için. Sorulara bakıyorum hocanın anlattığı hiç bir şey yok. Ondan sonra bir daha da biyoloji dinlemedim zaten bir yıldır. Çok ayrıntılı bir kaynaktı sanırım. Ben biyoloji için kolayın da kolayı bir kaynak istiyorum hocam. Gerçekten en ufak olsa dahi temelim yok.

Fizik için 345 alacağım da biyotik geçen sene bende 11. sınıfta vardı. İlk 1 ay hoca anlattı dersi. Can kulağıyla dinledim. Sonra biyotik aldım çözmek için. Sorulara bakıyorum hocanın anlattığı hiçbir şey yok. Ondan sonra bir daha da biyoloji dinlemedim zaten bir yıldır. Çok ayrıntılı bir kaynaktı sanırım. Ben biyoloji için kolayın da kolayı bir kaynak istiyorum hocam. Gerçekten en ufak olsa dahi temelim yok.

Kolayın da kolayı olarak aktif olabilir, daha net sorular isterseniz Bilgi Sarmal da olabilir.

345 iyidir aşırı zorlamaz.Biyolojin eğer sıfırsa Yt'da Dr.Biyolojinin yeni defteri ve soru bankası çıktı.Benimde biyolojim 0'dı.Hem ayt hem tyt biyolojimi ileri seviyeye taşıdı.

12. sınıfa bu sene geçtim. Okula başlamadan bir ayım var bu bir ay içinde dil bilgisini bitireceğim zaten az kaldı. Bir de TYT fen bitirmek istiyorum. Fizikten başladım. Benim hocam kanalından başladım. Adam anlatıyor. Verdiği soruları da yapıyorum. Sonra kapatıyorum soru çözümüne geçiyorum. Sürekli takıldığım bir yer oluyor.

3D ağır geliyor direkt başlayınca. Bana çok da giriş seviyesi olmayan, 3D'ye hazırlanabileceğim orta seviye bir kaynak önerebilir misiniz? 345 TYT fizik iyi diyorlar iyi midir?
Kimyadan kaynağım var zaten. Biyolojideyse direkt sıfırım tüm lise bilgisi olarak. TYT biyoloji içinde kolayın kolayı bir kaynak önerir misiniz? Bu dersleri önemsemediğim için netlerim 90'a takıldı ya.

Fizik için 345 biyoloji için biyotik tavsiye ederim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı