TYT fizik ve kimya için kanal önerisi

YKS öğrencisi

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar dediğiniz gibi barış hoca kısa br öz anlatıyor ama fizik ve kimyayı da kısa ve öz anlatan kanal var mıdır verimli çalışmak için?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ama ben yeni başlayacağım TYT fizik ve kimyaya, ona göre sorumu sordum. Geç kalmışım, bunlar güzel kanallar ama videoları çok uzun. Her bir videosu 35-40 dakika diyelim, bir konuyu dinlemek için 35-40 dakika dinleyeceksin. Saat 3'te başlasan 1 saatte bir konuyu bitiriyorsun.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ama ben yeni başlayacağım TYT fizik ve kimyaya, ona göre sorumu sordum. Geç kalmışım, bunlar güzel kanallar ama videoları çok uzun. Her bir videosu 35-40 dakika diyelim, bir konuyu dinlemek için 35-40 dakika dinleyeceksin. Saat 3'te başlasan 1 saatte bir konuyu bitiriyorsun.
Ne bekliyordunuz ki? Çok normal süreler bunlar. Daha kısasını bulsanız bile ya özettir ya da bir şey anlatmıyordur. 2x'te izleyin, tavsiye edilen kanallar gerçekten iyi.

ben videoları 1.5x ya da 2x'de izlerdim eğer verim alabiliyorsan yaparsın ki yapamazsan da fark etmez, olay zaten senin anlamanda konuyu. Ayrıca Görkem Şahin'i kesinlikle izlemelisin.

Emin olun videolar bazı noktalarda kısa bile. Videoları hızlandırarak izleyebilirsiniz. Ek olarak da video izleyerek bu iş bitmiyor tabii ki. Video izlemek %30 ise test çözmek %70'dir. Bazı videoları atlayarak, videoların bazı kısımlarını geçerek ilerleyebilirsiniz.

Siz selin hocayı dinlerken kitabından mı ilerliyorsunuz selin hoca kendi kitabını çıkarttı limit yayınlarının kendi hazırladığı

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı