TYT fizik ve kimya için kanal önerisi

Siz selin hocayı dinlerken kitabından mı ilerliyorsunuz selin hoca kendi kitabını çıkarttı limit yayınlarının kendi hazırladığı
Bizim öğretmen özel not vermişti birlikte götürüyordum, çıkardığı kitabı bilemem ama limit biyoloji iyidi sanırım? Bir hocalarına danış bence bunu bilirler.

Yani mesela diyelim kimyadan periyodik sistem konusunu dinliyorum nasıl notlar çıkaracağımı bilemiyorum sen konuyu dinlerken nasıl çıkarıyordun bir örnek verebilir misin

Yani mesela diyelim kimyadan periyodik sistem konusunu dinliyorum nasıl notlar çıkaracağımı bilemiyorum sen konuyu dinlerken nasıl çıkarıyordun bir örnek verebilir misin
Kendim çiziyordum ki aklımda daha rahat kalsın diye, ama sana tavsiyem bu tür şeylerde ya küçük bir kağıda yaz ya da bu periyodik cetvel gibi büyük bir şeyse A4'e yazıp dolaba, duvara as arada bak. Sadece 1-2 kere bakarak akılda kalmayabilir. Aynı şekil akılda kalması zor formülleri de bu şekilde yapabilirsin.

Peki sen böyle yaparak kaç puan aldın yksden
Fkb hangi kanallardan izliyordun
Ben yapmadım :D. Üşendim ama fizik ve kimya netlerim cidden iyidi, yanlış hatırlamıyorsam 2, 3 yanlışım çıkmıştı sadece video izleyip not çıkararak tabi biraz da soru çözümüyle. Kimya dediğim gibi Görkem Şahin, fizik ise ben fiziklebarış izledim fakat vip fiziği öven çoktu çevremde. Biyolojide ise Selin hoca tavsiyemdir ama başka kananalları deneyimlemedim. 200 bine girdim fakat benim matematik berbattı 10'a 5'ti sanırım. Beni fen taşıdı işte.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı