Eneessss Hectopat Katılım 27 Haziran 2022 Mesajlar 83 7 Şubat 2025 #1 TYT Geometriden 1 kaynak bitirdim, 6-7 netlerdeyim genelinde. Sizce 1 kaynak daha bitirmeli miyim yoksa AYT geometri mi geçmeliyim.
TYT Geometriden 1 kaynak bitirdim, 6-7 netlerdeyim genelinde. Sizce 1 kaynak daha bitirmeli miyim yoksa AYT geometri mi geçmeliyim.
YgtE Hectopat Katılım 21 Kasım 2020 Mesajlar 134 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Şubat 2025 #2 bence ayt geometri'ye geç iyice oturt zaten ayt geometri konularından 2-3 soru sanırım tyt'de çıkıyordu.
bence ayt geometri'ye geç iyice oturt zaten ayt geometri konularından 2-3 soru sanırım tyt'de çıkıyordu.
Burak Karabal Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Dizüstü Cerrahı Ekipman Ustası Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 7 Mayıs 2023 Mesajlar 10.689 Çözümler 54 7 Şubat 2025 #3 Eneessss dedi: TYT geometriden 1 kaynak bitirdim, 6-7 netlerdeyim genelinde. Sizce 1 kaynak daha bitirmeli miyim yoksa AYT geometri mi geçmeliyim. Genişletmek için tıkla... Tyt geometri sal derim mantıkla bile yapılır. AYT basma vaktin gelmiş bence.
Eneessss dedi: TYT geometriden 1 kaynak bitirdim, 6-7 netlerdeyim genelinde. Sizce 1 kaynak daha bitirmeli miyim yoksa AYT geometri mi geçmeliyim. Genişletmek için tıkla... Tyt geometri sal derim mantıkla bile yapılır. AYT basma vaktin gelmiş bence.
eqho Kilopat Katılım 19 Mart 2018 Mesajlar 654 Çözümler 5 7 Şubat 2025 #4 Eneessss dedi: TYT Geometriden 1 kaynak bitirdim, 6-7 netlerdeyim genelinde. Sizce 1 kaynak daha bitirmeli miyim yoksa AYT geometri mi geçmeliyim. Genişletmek için tıkla... 6-7 net yapıyorsan 2 günde 1 TYT Geometri denemesi çözsen yeterli olur. 1 tane daha kaynak çözmene hiç gerek yok.
Eneessss dedi: TYT Geometriden 1 kaynak bitirdim, 6-7 netlerdeyim genelinde. Sizce 1 kaynak daha bitirmeli miyim yoksa AYT geometri mi geçmeliyim. Genişletmek için tıkla... 6-7 net yapıyorsan 2 günde 1 TYT Geometri denemesi çözsen yeterli olur. 1 tane daha kaynak çözmene hiç gerek yok.
Alperen Maçka Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Aralık 2018 Mesajlar 2.102 Çözümler 2 7 Şubat 2025 #5 Hemen AYT konularını bitir, sonra üçüncü bir kitaptan veya denemelerle ikisini sınava kadar turla.