TYT için Bıyıklı matematik vs Mert Hoca

MarkusRuhl

Hectopat
Makaleler
1
Arkadaşlar başlıkta da gördüğünüz üzere bu iki hocanın birinden TYT kampına başlayacağım netlerim 10-15 arası değişiyor. Önce bu hocalardan birini bitirip ondan sonra Eyüp B. Düşünüyorum 2. olarak sizce nasıl bir yol haritası cizmeliyim?

10-15 net yapıyorsan direkt Eyüp B. Başla 2 kere bitirmenin bir anlamı yok zaten seviyen iyi.

Hocam kendime güvenemiyorum bazı konularda örneğin basit eşitsizlikler, mutlak değer, fonksiyonlar bunlar adına daha temel bir kanal izleyip Eyüp bye geçmeyi düşünüyorum zaten diğer hocalardan ilk konuları izlemicem

Hocam kendime güvenemiyorum bazı konularda örneğin basit eşitsizlikler, mutlak değer, fonksiyonlar bunlar adına daha temel bir kanal izleyip Eyüp bye geçmeyi düşünüyorum zaten diğer hocalardan ilk konuları izlemicem.

Hocam konu anlatımı olarak Mert Hoca soru çözümü olarak Eyüp B izleyebilirsiniz.

Arkadaşlar başlıkta da gördüğünüz üzere bu iki hocanın birinden TYT kampına başlayacağım netlerim 10-15 arası değişiyor. Önce bu hocalardan birini bitirip ondan sonra Eyüp B. Düşünüyorum 2. olarak sizce nasıl bir yol haritası cizmeliyim?
Merhaba hocam, hangi kanalı izlediniz ve şu an netleriniz ne civarlarda?

İkisinin anlatımını dinleyin, anlatımını dinledikten sonra hangisinden daha iyi anlıyorsanız onu dinlemeniz daha doğru olur.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı