Alehices Hectopat Katılım 12 Mart 2022 Mesajlar 107 30 Eylül 2023 #21 OptimyX dedi: İstanbul, dershane, TYT YDT, 30k? İnanmam. Genişletmek için tıkla... Bro adres verdim ya? LC Waikiki'nin karşısında. Arayıp sor Yone00 dedi: İş hayatına daha çabuk atılmak istiyorum. Genişletmek için tıkla... 4 Yıllık okuyan insanlara göre daha az iş bulma imkanın olucak ama.Yine de eğitim desteği alman daha yararlı olur.
OptimyX dedi: İstanbul, dershane, TYT YDT, 30k? İnanmam. Genişletmek için tıkla... Bro adres verdim ya? LC Waikiki'nin karşısında. Arayıp sor Yone00 dedi: İş hayatına daha çabuk atılmak istiyorum. Genişletmek için tıkla... 4 Yıllık okuyan insanlara göre daha az iş bulma imkanın olucak ama.Yine de eğitim desteği alman daha yararlı olur.
Dr.Grunwalder Decapat Katılım 27 Temmuz 2023 Mesajlar 128 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ağustos 2024 #22 Tyt gibi kolay bir şey için doping almak çok saçma. Youtube da çok daha iyi anlatan hocalar var. Ve konuyu o kadar büyütmeyin. Zaten tyt kolay aç videoyu not al sonra da test çöz.
Tyt gibi kolay bir şey için doping almak çok saçma. Youtube da çok daha iyi anlatan hocalar var. Ve konuyu o kadar büyütmeyin. Zaten tyt kolay aç videoyu not al sonra da test çöz.