TYT için İlyas Güneş nasıldır?

Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İŞLEMCİ: 11. nesil İNTEL Core i5
RAM: 16gb DDR4
EKRAN KARTI: RTX3050 Tİ
ASUS TUF GAMİNG F15
Meslek
öğrenci
Merhaba. TYT matematik için İlyas Güneş nasıldır? 25-30 netler için İlyas Güneş'in kampı yeterli mi? Çevremdeki insanlar farklı hocaları izlememi söylüyor sürekli ama ben İlyas Güneş'ten anladığımı düşünüyorum. Matematik temelim çok zayıf.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba. TYT matematik için ilyas güneş nasıldır? 25-30 netler için ilyas güneş'in kampı yeterli mi? Çevremdeki insanlar farklı hocaları izlememi söylüyor sürekli ama ben ilyas güneş'ten anladığımı düşünüyorum. Matematik temelim çok zayıf.

Kimden anlıyorsan ondan almak mantıklı.

Ama Eyüp b. De bir markadır yani.

Merhaba. TYT matematik için ilyas güneş nasıldır? 25-30 netler için ilyas güneş'in kampı yeterli mi? Çevremdeki insanlar farklı hocaları izlememi söylüyor sürekli ama ben ilyas güneş'ten anladığımı düşünüyorum. Matematik temelim çok zayıf.

Başkasına göre değil kendi anladığınıza göre hoca seçin.
Mert Hoca önerebilirim

Hocam ilyas hocadan anlıyorsanız ondan devam edin tabii ki ancak 0 iseniz önce bıyıklı matın 10 günde kampını bitirip geçmenizi öneririm çevrenizdekilerin ne dediği önemli değil ayrıca siz nasıl verim alıyorsanız öyle devam edin.

Hocam ilyas hocadan anlıyorsanız ondan devam edin tabii ki ancak 0 iseniz önce bıyıklı matın 10 günde kampını bitirip geçmenizi öneririm çevrenizdekilerin ne dediği önemli değil ayrıca siz nasıl verim alıyorsanız öyle devam edin.

Hocam dediğiniz gibi bıyıklı matematiğin 10 günde kampını bitireceğim sonra ilyas hocanın kampından problemlere kadar gelip mert hocanın AYT kampınada başlayıp iki kampı aynı anda götürmeye karar verdim.

Hocam dediğiniz gibi bıyıklı matematiğin 10 günde kampını bitireceğim sonra ilyas hocanın kampından problemlere kadar gelip mert hocanın AYT kampınada başlayıp iki kampı aynı anda götürmeye karar verdim.

Olabilir hocam size önerim AYT mat için fonksiyon üzerinde özellikle durun AYT de sizi çok rahatlatır.

Olabilir hocam size önerim AYT mat için fonksiyon üzerinde özellikle durun AYT de sizi çok rahatlatır.

Teşekkür ederim hocam. Sizce bıyıklı matematiğin 10 günde kampı bittikten sonra TYT AYT aynı anda başlasamda olur mu?

Bence gerek yok hocam TYT'yi düzgünce oturtup AYT geçersiniz diğer türlü hem vakit kaybı hem de zor olur.

Hocam TYT oturana kadar AYT geç kalırsam diye korkuyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı