TYT için problem ve paragraf kaynak kitabı önerisi

Melih1337

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar iki dersten (Matematik ve Türkçe) paragraf ve problem için soru bankası arıyorum ve önerileriniz üzerinden satın almayı düşünüyorum. Seviyem ne olacak diye soracak olursanız, paragrafta gayet iyi olduğumu fakat problemlerde yeni başladığımı ama zor bir kaynak aradığımı belirtmek isterim.

Matematik için :
-Bilgi sarmal problemler
-orjinal kitabındaki problem kısmı
- endemik bilgi sarmal acil tyt denemelerini al mutlaka
-acil problem fasikülü

Paragraf
-ALES soruları
-Ayrı bir paragraf kitabı almanı asla önermem kesinlikle türkçe bölüm denemesi çöz daha yararlı olur.
-Roman okumayı unutma hocam çok önemli.

Problemde yeniysen zor kaynak seni üzer.
Problem için toprak, paragraf için hiz ve renk al.

Toprak problem orta seviye.
Hiz ve renk paragrafın en kalitelisi.

Yapabileceğiniz en iyi tercih:
Problem kitabında bu sorunu yaşamazsınız fakat paragraf konusunda eğer zor kaynaktan çözerseniz otomatik olarak detay aramaya başlıyorsunuz. Bir süre sonra cümlede anlatılmayan şeyleri kafanızda bağdaştırarak anlatmış gibi düşünüyor ve yanlış cevabı seçebiliyorsunuz. ÖSYM bu konuda çok basit sorular soruyor, ne ise o. Bu yüzden çıkmış soruları çözmeniz daha iyi olacaktır.

Hocam tyt türkçe 32 doğru 8 yanlışım vardı. Sınıfım heme otobanın yapışığında olduğu için baya gürültülüydü ona rağmen bu kadar yapabildim.
2 defadır mezuna bırakıyorsunuz, bu kadar imla hatası yapıyorsunuz ve kimsenin zaman yetiremediği sınavdan 32 doğru 8 yanlış mı yaptınız Türkçe testinde? Matematik veya fen çözmediniz galiba. İnandırıcı olmadığınızı düşünmekle birlikte paragraf konusunda bu kadar net konuşmanızı doğru bulmuyorum. Kişiden kişiye göre değişen bir durum, üstelik paragraf çözdükçe öğrenci daha fazla soru kalıbı görür, bunlara alışır ve zaman kazanır. Nasıl tüm bunları görmezden gelebiliyorsunuz şaşırdım.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı