kraliyetuyesi
Picopat
Son 1,5-2 aydır TYT’yi fena saldım. Deli gibi AYT çalışıyordum. Yani 12. sınıf olmama rağmen Aralık ortası gibi türeve geçeceğim, oradan hesap edebilirsiniz. Neyse, şimdi ben TYT matematiği sadece 345’ten bitirdim. Sonra orijinalden ilk 12 konuyu bitirdim. Branş denemelerinde 30’a yaklaşırken deneme sınavlarında 20-25 civarında geliyor. Fen kısmında da neredeyse her sınavda kimyayı full yapıyorum. Fizik lanet olasıca bir türlü artmıyor; 80 deneme falan çözdüm ama son mikroorijinal denemesinde 2-4 gibi rezalet bir sonuç geldi. Biyoloji bazen yapıyorum, bazen yapamıyorum. Türkçem berbat geliyor bu aralar, son 2 denememde 22 ve 26 net geldi. Bu aralar kitap okumaya başladım boş zamanlarımda; belki bir yararı dokunur.
Şimdi aklımda olan şey şu: TYT matematik için kaynak çözeceğim fakat hangi kaynağı çözeceğimi bilmiyorum. Açıkçası Kasım’dan sonra da TYT matematik için tekrar kaynak bitirmek çok zor geliyor. Ama sanırım mecburum. TYT fizik içinse ne yapacağımı gerçekten bilmiyorum. AYT’nin çok önemli olduğu beynimde kazındığı için TYT çalışamıyorum. Tüm konularım 2 ay önce teorik olarak bitti ama çok eksiklerim var. Sıfırdan kamp da izleyemeyeceğime göre ne yapmam gerektiğine dair bir fikrim yok. Kafam çok karışık.
Acaba TYT fizik için şöyle kapanıp tekrar bir soru bankası mı bitirsem 1 hafta gibi bir sürede?
TYT matematik için ise hangi kitabı almalıyım veya almalı mıyım?
Şimdi aklımda olan şey şu: TYT matematik için kaynak çözeceğim fakat hangi kaynağı çözeceğimi bilmiyorum. Açıkçası Kasım’dan sonra da TYT matematik için tekrar kaynak bitirmek çok zor geliyor. Ama sanırım mecburum. TYT fizik içinse ne yapacağımı gerçekten bilmiyorum. AYT’nin çok önemli olduğu beynimde kazındığı için TYT çalışamıyorum. Tüm konularım 2 ay önce teorik olarak bitti ama çok eksiklerim var. Sıfırdan kamp da izleyemeyeceğime göre ne yapmam gerektiğine dair bir fikrim yok. Kafam çok karışık.
Acaba TYT fizik için şöyle kapanıp tekrar bir soru bankası mı bitirsem 1 hafta gibi bir sürede?
TYT matematik için ise hangi kitabı almalıyım veya almalı mıyım?
Son düzenleyen: Moderatör: