TYT ile tercih edilecek bölüm önerisi

"Büro Yönetimi, Büro Yönetimi ve Sekreterlik, Büro Yönetimi ve Yönetici Asistanlığı, Sekreterlik, Ofis Teknolojileri ve Yönetimi, Büro Hizmetleri ve Yönetici Asistanlığı" bu bölümlerden genel olarak alım yapılıyor. Bende Halkla İlişkiler ve Tanıtımı okumuştum ama tekrardan üniversite sınavına girip bu bölümlerden birini okumayı düşünüyorum. Tabii ki en önemlisi de senin neye ilgi duyduğun. Umarım senin için uygun ve sevebileceğin bölümü ve işi bulursun 😇

"Büro yönetimi, büro yönetimi ve sekreterlik, büro yönetimi ve yönetici asistanlığı, sekreterlik, ofis teknolojileri ve yönetimi, büro hizmetleri ve yönetici asistanlığı" bu bölümlerden genel olarak alım yapılıyor. Bende halkla ilişkiler ve tanıtımı okumuştum ama tekrardan üniversite sınavına girip bu bölümlerden birini okumayı düşünüyorum. Tabii ki en önemlisi de senin neye ilgi duyduğun. Umarım senin için uygun ve sevebileceğin bölümü ve işi bulursun 😇

Dediklerinize bakacağım teşekkür ederim :)

Bunu senin ilgin belirlesin hangisinden başarılı olabiliyorsan onu seç. Mesela bilgisayar elektrik büro yönetimi iyidir.

Hocam genelde bilgisayar ile ilgili bölümler olursa daha iyi olur o tarzda neler var pek bilmiyorum.

Hocam aşçılık bölümü var mesela ya da uçak teknolojisi bölümü. Uçak teknolojisi okuyan bir arkadaşım vardı, güzel paralar döndüğünü söylüyordu. Aşçılığı zaten biliyorsunuzdur az çok.

Uçak teknolojisini hiç duymadım hocam tam olarak ne yapıyorlarki.

Dediklerinize bakacağım teşekkür ederim :)

Hocam genelde bilgisayar ile ilgili bölümler olursa daha iyi olur o tarzda neler var pek bilmiyorum.

Uçak teknolojisini hiç duymadım hocam tam olarak ne yapıyorlarki.
Uçak bakımlarıyla uğraşıyorlar. Zamanla kendini geliştirdikçe 7 - 8 bin dolara kadar maaş alabildiklerini söylemişti.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı