efebatiin Hectopat İndirim Avcısı Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 30 Haziran 2022 Mesajlar 8.622 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Aralık 2024 #11 460667 dedi: Tıbbi sekreterlik. Genişletmek için tıkla... Benim de aklımda tıbbi sekreterlik ve bilgisayar programcılığı vardı hocam iyi midir sizce tıbbi sekreterlik.
460667 dedi: Tıbbi sekreterlik. Genişletmek için tıkla... Benim de aklımda tıbbi sekreterlik ve bilgisayar programcılığı vardı hocam iyi midir sizce tıbbi sekreterlik.
4 460667 Hectopat Katılım 17 Mayıs 2021 Mesajlar 50 19 Aralık 2024 #12 efebatiin dedi: Benim de aklımda tıbbi sekreterlik ve bilgisayar programcılığı vardı hocam iyi midir sizce tıbbi sekreterlik. Genişletmek için tıkla... Atamalarına siz de bakın düşük puanlarla kapatıyor benim bildiğim.
efebatiin dedi: Benim de aklımda tıbbi sekreterlik ve bilgisayar programcılığı vardı hocam iyi midir sizce tıbbi sekreterlik. Genişletmek için tıkla... Atamalarına siz de bakın düşük puanlarla kapatıyor benim bildiğim.
8 871459 Yoctopat Katılım 18 Aralık 2024 Mesajlar 27 19 Aralık 2024 #13 efebatiin dedi: Bilgisayar programcılığı tıbbi sekreterlik ve elektrik bölümü nasıldır? Hangisinin önü açıktır acaba ya da bildiğiniz önü açık bölümler var mıdır? Genişletmek için tıkla... Bilgisayar Programcılığı’dır Web Tasarım’dır 2 yıllık hiçbir yazılım bölümünü önermem, yazılım sektöründe hiçbir anlamı olmayan diplomalar bunlar. Tıbbi Sekreterlik de Elektrik de gayet güzel bölümler hangisine ilgin varsa onu öncelik yapabilirsin.
efebatiin dedi: Bilgisayar programcılığı tıbbi sekreterlik ve elektrik bölümü nasıldır? Hangisinin önü açıktır acaba ya da bildiğiniz önü açık bölümler var mıdır? Genişletmek için tıkla... Bilgisayar Programcılığı’dır Web Tasarım’dır 2 yıllık hiçbir yazılım bölümünü önermem, yazılım sektöründe hiçbir anlamı olmayan diplomalar bunlar. Tıbbi Sekreterlik de Elektrik de gayet güzel bölümler hangisine ilgin varsa onu öncelik yapabilirsin.