TYT ilk 100 bine girmek

Konu bilmene bile gerek yok sırf paragraf + genel kültür sosyal bilgiler sorularını yapsan 40 net geliyor zaten. Nasıl 15 net yaptın cidden anlayamadım.
Matematik sorularını çözmeye çalıştım deneme de baya yanlışım geldi oradan.

Kendim 13K yaptım ve TYT'den verebileceğim en iyi tavsiye bazen netlerin hiiiç artmayacak benim öyle oldu en azından 3 3.5 ay netlerim artmadı hatta geriye gitti. Sonra çok da üzerine düşmedim AYT çalıştım falan derken bir şekilde denemelerle toparlandı. Ama o 3 ay TYT'ye takmasaydım şu an daha iyi bir yerdeydim unutma 1 AYT neredeyse 4 TYT sorusu. Çok TYT kafaya takma hedefin 4 yıllıksa. Olay AYT
Dilden gireceğim sınava. Yani AYT girmeyeceğim. O yüzden TYT önemli, dil bir şekilde hallediliyor.

bunu ben bu sene deneyimledim son 3 aya kadar ayt bakmadım 9 ile 11 de ki eksikelr falan ayt fen bitti ayt mat kaldı fen 30 üstü gelirken ayt mattan direk 25 boş gelince sınavda anladım mezuna kaldığımı :(
Geçmiş olsun.

Matematik sorularını çözmeye çalıştım deneme de baya yanlışım geldi oradan.

Dilden gireceğim sınava. Yani AYT girmeyeceğim. O yüzden TYT önemli, dil bir şekilde hallediliyor.
Ben de dilden 3k yaptım bu sene. Feni 90 gün kala çalışmaya başladım(kimya, biyo), mat netim 5di 9 ay boyunca çalışıp sınavda 20 yaptım. Çok emek verip istikrarlı olursan bence hallolur.

Matematik sorularını çözmeye çalıştım deneme de bayağı yanlışım geldi oradan.

Geçmiş olsun.

Matematikte net artırmaksa olay çözüm mert hocadan kamp seyredeceksin ama sakın kitabını alma. Sonra Bilgi Sarmal ve orijinalden o gün kampta işlediklerini çözeceksin.

Dilden 100.000'e rahatlıkla girersin. Fen adına kimyaya çalış (TYT fen derslerinin en kolayı) gerisini boşver. Paragraf ve problemlere ağırlık ver. TYT sosyal zaten direkt genel kültür yorum sorusu oluyor. Türkçeden 30 matematikten 20 sosyalden 15 kimyadan 5 yaparak 70 nete tamamlarsın.

Matematik adına normalde Eyüp B. tavsiye ederdim ama dilci olduğun için çok da derine inmene gerek yok, Mert Hoca sana yeter.

Ben de dilden 3k yaptım bu sene. Feni 90 gün kala çalışmaya başladım(kimya, biyo), mat netim 5di 9 ay boyunca çalışıp sınavda 20 yaptım. Çok emek verip istikrarlı olursan bence hallolur.
Tebrikler. Ben de sizin gibi olmak istiyorum. Fizik çalışmadınız mı? Türkçe ve sosyale nasıl çalıştınız? Ve matematikte hangi kaynaklardan ilerlediniz?

Dilden 100.000'e rahatlıkla girersin. Fen adına kimyaya çalış (TYT fen derslerinin en kolayı) gerisini boşver. Paragraf ve problemlere ağırlık ver. TYT sosyal zaten direkt genel kültür yorum sorusu oluyor. Türkçeden 30 matematikten 20 sosyalden 15 kimyadan 5 yaparak 70 nete tamamlarsın.

Matematik adına normalde Eyüp B. tavsiye ederdim ama dilci olduğun için çok da derine inmene gerek yok, Mert Hoca sana yeter.
Matematikte en fazla 25 net yapsam yeter. Kendimi sınırlamıyorum ama realist olmak lazım sınava 9 ay kaldı ve temeli yeni yeni atıyorum.

Hocam niyeyse kimya hiç anlayamıyorum. Formüller, elementler asit, baz kafamı karıştırıyor.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı