Merhaba, iyi günler arkadaşlar; bana tarih, din, felsefe, fizik, kimya, biyoloji konuları ile ilgili önerebileceğiniz 0'dan öğretecek kanal var mıdır?
Merhaba, iyi günler arkadaşlar; bana tarih, din, felsefe, fizik, kimya, biyoloji konuları ile ilgili önerebileceğiniz 0'dan öğretecek kanal var mıdır?
O daha çok tyt odaklı gibi hocam.Fizikte Özcan Aykın'dan baska tanimam.
Tyt konularimin hepsini ondan calismistim gercekten hem akilda kalici anlatiyor hem de soru cozum videolari cok ise yariyor gercekten. Ayt'de belki baska bir bolum sececektir arkadas o yuzden fizik tyt-ayt diye belirtmedim tyt'de calistigimi yazdim. Bu arada biyolojide Selin Hoca biyoloji de cok iyi.O daha çok tyt odaklı gibi hocam.
TYT konularimin hepsini ondan calismistim gercekten hem akilda kalici anlatiyor hem de soru cozum videolari cok ise yariyor gercekten. AYT'de belki baska bir bolum sececektir arkadas o yuzden fizik TYT-AYT diye belirtmedim TYT'de calistigimi yazdim. Bu arada biyolojide selin hoca biyoloji de cok iyi.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.