TYT kaynak önerisi

Yekane

Decapat
Daha fazla  
Merhaba, 0'dan başlıyorum. 11. sınıfa yeni geçtim. TYT kamplarına katılmamı önerir misiniz? Katıl derseniz yardımcı olabilecek kamplar paylaşır mısınız? TYT matematik, fizik ve kimya olursa seviniirm. İyi günler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Seviyen sıfır ise aktif matematik fizik kimya falan al. Bitir ondan sonra kamplara katılırsın. Kamplarda sıfırdan anlatılmıyor.

Seviyen sıfır ise aktif matematik fizik kimya falan al. Bitir ondan sonra kamplara katılırsın. Kamplarda sıfırdan anlatılmıyor.

Anladım, bitirdikten sonra neyi önerirsiniz?

Şu an aktif yayınlarına baktımda bu temelin de temeli bunları bilyrm, işlem hızını artırması için alayim mi, yoksa almıyayım mı?

Aga okulda hocaya sormştm bana tam sayılar, rasyonel sayılar, üslü sayılar, köklü sayılar ve çarpanlara ayırma diye temeli öğren diyyr, hangi konudan başlamalıyım sizce?

Son düzenleme:
YKS için çalışırken kendini çok zorlama daha 11 olduğun için TYT konularının çoğunu unutacaksın tekrar başlayacaksın ama kamplara başlayabilirsin temel oluşturmak çok önemli. Matematik için rehber matematik veya mert hocanın kamplarına bakabilirsin onlar zaten doğru sıralamada yapar dersleri eğer temelin zayıf ise rehber matematik ama temelin varsa mert hoca izleyebilirsin. Türkçe için de benim hocam Türkçeyi öneririm. Fizik için VIP fizik ya da fizikle barış izleyebilirsin ben VIP fizik taraftarıyım. Kimya için kimya adası güzeldir izleyebilirsin. Biyoloji için çok kanal var ben dr. Biyoloji izliyorum ama selin hoca vs kanallara da bakabilirsin.

Bir arkadaş rehber matematiğin verdiği örenekler ÖSYM ile alksz, çıkan sorulara benzmyr demşti. Eğer o hocadan aynı konuyu anlamadıysam başka hocadan anlamam sorun yaratmaz değil mi onun kampından gideceğim anlamadığım konuları başka hocanın videolarından bakacağım.
Ki fark olmyck ztn hernys şu kitap alma mevzusu ise aktif in 0 dan kitabını mı, yoksa antremanlarla matematik mi önerirsiniz?

Ben de 11. sınıfım, rehber matematik izliyorum konuyu öğrenmek için ama kamplarını hiç izlemedim. Matbook kitabını alıp YouTube'dan takip etme gibi bir düşüncem var 11'i iyi pekiştirmek için. Dilerseniz birbirimize yardım edebiliriz ders konusunda.

Eğer gerçekten sıfırdan başlaman gerekiyor ise antrenmanlar ile matematik alabilirsin en alttan en üste çıkarır seni kaliteli yayındır. Rehber matematiğe gelince çok kaliteli değil evet anlatıyor ama herkese hitap etmek için basit anlatıyor eğer oradan takip edecek isen anlamadığın yerleri başka hocalardan mutlaka izle.

345 TYT Matematik alıp Matematiğin Güler Yüzü TYT serisini izleyerek en baştan ilk önce konu anlatımlarını izleyip öğrendikten sonra testi çözmeye çalışarak TYT Matematiği halletmeye çalışabilirsin.

Neden olmasın.

Mert hocadan dinlemeyi düşünüyordumda matematiğin güler yüzüne bakarım hangisi bana hitap ediyorsa ondan devam ederim çok teşeklürler #)

İletişim bilgileri vs verir OIS'in daha rahat konuşalım.

Hocam buradan başlayacağım
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleme:

Twitter @kvrnofficiall dm den yazabilirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…