TYT kaynak ve deneme önerisi

Selam dostlar. 10. sınıfım. Matematik için soru bankası arıyorum. TYT Türkçe ve paragraf soru bankası da alabilirim. Bu hafta içinde de Apotemi'nin TYT Sosyal Bilimler Özetini almayı düşünüyorum. Özdebir gelişim izleme sınavı sonuçlarım bu şekilde. Süreye hiç dikkat etmediğim için sosyali ellemedim. 58 net geldi.
(TYT denemesi değil 10. sınıf 1. dönem 1. yazılıya kadar olan konular.)

deneme.PNG

Dostum bence şu anki netlerin (hedefine göre tabii) bence yeterli sonuçta daha önünde 2 senen var. Fakat daha da iyi olabilir. Benim bir 11. sınıf olarak sana kaynak önerim TYT Türkçe ve Paragraf adına Limit ve Hız Ve Renk Yayınları bunlar bence gayet iyi kitaplar. Biraz fizik netlerini düşük gördüm bunlar için de Çap Yayınları Fizik Fasiküllerini alabilirsin. Ben de bu denemenin 11. sınıfına girdim geçen bu Özdebir Gis 2 mi?

Dostum bence şu anki netlerin (hedefine göre tabii) bence yeterli sonuçta daha önünde 2 senen var. Fakat daha da iyi olabilir. Benim bir 11. sınıf olarak sana kaynak önerim TYT Türkçe ve Paragraf adına Limit ve Hız Ve Renk Yayınları bunlar bence gayet iyi kitaplar. Biraz fizik netlerini düşük gördüm bunlar için de Çap Yayınları Fizik Fasiküllerini alabilirsin. Ben de bu denemenin 11. sınıfına girdim geçen bu Özdebir Gis 2 mi?
10. sınıf Özdebir GİS 1.
Çok ciddiye almadım denemeyi sadece matematiğe odaklandım. Fizikçinin anlatımından hiç anlamıyorum o yüzden fiziğe pek bakmadım. Denemeye girerken elektrik devrelerinde harflendirme yöntemini bile bilmiyordum. Özcan Aykın'dan izleyip halledeceğim fiziği. Sosyalde çok bilgi sormuşlar TYT'de böyle değildir umarım.

Selam dostlar. 10. sınıfım. Matematik için soru bankası arıyorum. TYT Türkçe ve paragraf soru bankası da alabilirim. Bu hafta içinde de Apotemi'nin TYT Sosyal Bilimler Özetini almayı düşünüyorum. Özdebir gelişim izleme sınavı sonuçlarım bu şekilde. Süreye hiç dikkat etmediğim için sosyali ellemedim. 58 net geldi.
(TYT denemesi değil 10. sınıf 1. dönem 1. yazılıya kadar olan konular.)
10. Sınıf Matematik Soru Bankası ---> 10. Sınıf Orjinal Ders Föyleri(Mikroorjinal değil)
Türkçe--->Bilgi Sarmal
Paragraf---> 0 Risk
Apotemi'nin TYT Sosyal Bilimler Konu Özeti:
-Tarih gayet iyi
-Coğrafya yetersiz
-Din Kavramlar iyi anlatılmış
-Felsefe Sınavda bir süredir konu gelmeyen üniteleri çok kısaltmışlar mesela 20. yüzyıl felsefesi 1,5 sayfaydı
TYT Sosyal Hangi Dersten Nasıl Soru Geliyor
-Tarih: Temel Bilgiye dayalı yorum geliyor
-Coğrafya: Direkt Bilgi
-Din: Kavrama dayalı yorum
-Felsefe: Biraz bilgi biraz yorum
Not: Bazıları bilmediği için bunları da yazıyorum:
-Coğrafya 9 ve 10. sınıf
-Tarih 9, 10, 11 ve 12. sınıf
-Din 9, 10, 11 ve 12. sınıf
-Felsefe 10 ve 11. sınıf
TYT de bu derslerden bu konuların soruları geliyor.
İyi çalışmalar dilerim :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı