TYT matamatik için kitap önerisi

  • Konuyu başlatan Nagu
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 2
  • Görüntüleme 220

Nagu

Hectopat
Katılım
20 Temmuz 2018
Mesajlar
63
Merhaba bu sene YKS sınavına gireceğim için evde kendi başıma sınava hazırlanıyorum. Arkadaş tavsiyesi ile rehber matamatiğin 49 günde TYT kamp kitabını aldım. Başlangıçta zorlandım pek anlamadım böyle olunca temelim yoktur diye en başa döndüm şenol hocanın videoları ile iyi kötü bir temelimi tazeledim. Lakin bu konuyu ne kadar dinlersem dinleyeyim kitapta aşırı zorlanıyorum. Sosyalde biraz araştırdım ancak kitap hakkında net bir bilgi yok. Bazıları aşırı zor derken bazıları 4 işlem bilen yapabilir yazmış. Şu anda yaklaşık bir ay olacak ve işin kötüsü fizik ve kimyayı bekletiyorum önce matamatiği bitirip düzgün sayısal altyapı ile iyice kavramak için. Ancak yerimde sayıyorum. Yeni bir kitap almayı düşünüyorum şu an aklımda 345 var. Sizce bu kitabı mı almalıyım? Yoksa onu alma bunu al diyeceğiniz bir kitap var mı?

Arkadaşlar az önce mert hocanın 70 günlük kampını keşfettim. Mert hocanın kitabı + 345 mi yoksa mert hocanın kitabı ile birlikte kendi soru bankasını mı tavsiye edersiniz?
 
Eğer en temel seviyeysen sonuç yayınlarının TYT matematik fasikülü iyi olabilir, birazcık temelin varsa ve orta seviyeysen de 345 olabilir.

Hocam hiç yanıt gelmeyince mert hocanın 70 günlük kampının ders kitabı+ soru bankasını aldım bugün. Umarım 49 günde TYT de çektiğim acıyı bunda çekmem hem soruları saçma hem de orta seviyeden aldığı için hiçbir şey anlayamıyordum.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı