TYT matematiğe baştan mı başlanmalı?

Melody0644

Decapat
Daha fazla  
Şu an köklü sayılardayım, Matematiğin İlacı'nı çözüyorum ama çözdüğüm bütün testlerin yarısını yapabiliyordum. Düzgün çalışmamış gibi hissediyorum. Elimde bir de Mikro Orijinal var. Mikroda en baştan mı başlamalıyım yoksa Matematiğin İlacı'ndan devam mı etmeliyim? Kaç gündür çalışmıyorum, acayip moralim bozuk ve ne yapacağımı da bilmiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba öncelikle ben de sınava hazırlanıyorum üniversitede olmama rağmen alan değiştirmek istedim ve deneyimimi sana aktarayım. Mikro orijinal başlangıç seviyesi için çok iyi bir kaynak ben bu kitaptan devam ederken bir yandan Eyüp b. İzledim ve birlikte götürdüm, kitap iki gün önce bitti kaynak olarak gerçekten soru tarzlarını ve konuları öğreten tipte soruları var eğer acil matematik kolay geliyor çalışmış gibi hissetmiyorum diyorsan tam sana göre kaynak. Bence başlarsan baştan başlamalısın zaten konuları belli bir yere kadar bildiğin için kısa sürede kaldığın yerden devam edersin ve bu kaynak da bitince artık üst seviye 3D, orijinal gibi yayınlara geçebilirsin. Moralini bozma toparlanmayacak bir şey değil çalışmamış gibi hissetme çünkü o çözdüğün her soru sana bir artı oldu merak etme, biraz zamanla yapılmayacak hiçbir şey yok, her gün düzenli olarak yaparsan bir bakmışsın kitap bitiyor ben de çok motivasyonsuz ve kafam karışık olarak başladım ama gerçekten daha önce de YKS'ye girdiğim için fark ediyorum ki derece yapmak bile sanıldığı kadar zor değil düzenli çalışma ve birazcık da içten bir istekle hallolmayacak şey yok başarılar diliyorum umarım süreç istediğin gibi geçer biraz uzun yazdım kusura bakma :D

Merhaba öncelikle ben de sınava hazırlanıyorum üniversitede olmama rağmen alan değiştirmek istedim ve deneyimimi sana aktarayım. Mikro orijinal başlangıç seviyesi için çok iyi bir kaynak ben bu kitaptan devam ederken bir yandan Eyüp b. İzledim ve birlikte götürdüm, kitap iki gün önce bitti kaynak olarak gerçekten soru tarzlarını ve konuları öğreten tipte soruları var eğer acil matematik kolay geliyor çalışmış gibi hissetmiyorum diyorsan tam sana göre kaynak. Bence başlarsan baştan başlamalısın zaten konuları belli bir yere kadar bildiğin için kısa sürede kaldığın yerden devam edersin ve bu kaynak da bitince artık üst seviye 3D, orijinal gibi yayınlara geçebilirsin. Moralini bozma toparlanmayacak bir şey değil çalışmamış gibi hissetme çünkü o çözdüğün her soru sana bir artı oldu merak etme, biraz zamanla yapılmayacak hiçbir şey yok, her gün düzenli olarak yaparsan bir bakmışsın kitap bitiyor ben de çok motivasyonsuz ve kafam karışık olarak başladım ama gerçekten daha önce de YKS'ye girdiğim için fark ediyorum ki derece yapmak bile sanıldığı kadar zor değil düzenli çalışma ve birazcık da içten bir istekle hallolmayacak şey yok başarılar diliyorum umarım süreç istediğin gibi geçer biraz uzun yazdım kusura bakma.

Sorun yok, Eyüp b bana göre değil sanirim hangi hocayı tavsiye edersin. Matematigin ilacinda da dediğim gibi soruların yarısinı falan yapabiliyordum. Bu kaynağı çözdükten sonra mi başka kaynağa geçtin yoksa iki kaynağı birden mi götürdün ben öyle yapamiyorumda.

Sorun yok, Eyüp b bana göre değil sanirim hangi hocayı tavsiye edersin.

Ben şu an Eyüp b. İle devam ediyorum direkt ondan başladım ve benim tarzıma uydu. Bıyıklı matematik ve matematiğin güler yüzü de iyi birkaç videolarını izledim ve etrafımdaki kişilerden de öneriliyordu. Ama tavsiyem Eyüp b. nin anlatış ve soru çözüm tarzına alışmaya çalışman çünkü sorulara kattığı yorumlar ve verdiği küçük tricklerle gerçekten tüm konuları kolay anladım sınav senesinde fonksiyonlardan bir soru bile yapamazken şu an tüm konuyu yalayıp yuttum. Yine de senin tercihin tabii ki.

Şu an köklü sayılardayım, Matematiğin İlacı'nı çözüyorum ama çözdüğüm bütün testlerin yarısını yapabiliyordum. Düzgün çalışmamış gibi hissediyorum. Elimde bir de Mikro Orijinal var. Mikroda en baştan mı başlamalıyım yoksa Matematiğin İlacı'ndan devam mı etmeliyim? Kaç gündür çalışmıyorum, acayip moralim bozuk ve ne yapacağımı da bilmiyorum.
Hangi hocadan ilerliyorsunuz ve netleriniz ne durumda?

Ben şu an Eyüp b. İle devam ediyorum direkt ondan başladım ve benim tarzıma uydu. Bıyıklı matematik ve matematiğin güler yüzü de iyi birkaç videolarını izledim ve etrafımdaki kişilerden de öneriliyordu. Ama tavsiyem Eyüp b. Nin anlatış ve soru çözüm tarzına alışmaya çalışman çünkü sorulara kattığı yorumlar ve verdiği küçük tricklerle gerçekten tüm konuları kolay anladım sınav senesinde fonksiyonlardan bir soru bile yapamazken şu an tüm konuyu yalayıp yuttum. Yine de senin tercihin tabii ki.

Eyüp b. Nin anlatımıni çok beğeniyorum tam ayarında anlatıyor ama ben meslek lisesiyim matematiğim çok kötü o yüzden Eyüp b. İse herkese hitap etmiyor bilene anlatıyor diyorlar o yüzden çekiniyorum eyüpbden ve şu an hangi kaynağı cozuyorsun.

Hangi hocadan ilerliyorsunuz ve netleriniz ne durumda?

En son 4 netim vardi matematikten, köklü ye kadar bıyıklıyi izledim ama çok yavaş gelmeye başladı ve videoları çok uzun matematiğin güler yüzünden izlemeye başladım.

Eyüp b. Nin anlatımıni çok beğeniyorum tam ayarında anlatıyor ama ben meslek lisesiyim matematiğim çok kötü o yüzden Eyüp b. İse herkese hitap etmiyor bilene anlatıyor diyorlar o yüzden çekiniyorum eyüpbden ve şu an hangi kaynağı cozuyorsun.

En son 4 netim vardi matematikten, köklü ye kadar bıyıklıyi izledim ama çok yavaş gelmeye başladı ve videoları çok uzun matematiğin güler yüzünden izlemeye başladım.

Bıyıklı matematik 10 günde temel atma kampına başla + 345 start matematik soru bankası ile paralel götür sonra bıyıklının 55 günde TYT matematik kampına başla

Eyüp B. Nin anlatımı bence gayet uygun herkesin anlayabileceği kıvamda ben 2025 YKS'yi çözdüm eylül başında 8 doğrum vardı 5 yanlışım vardı çok bir farkmız yok aslında. Bilene anlatıyor diyenlere de katılmıyorum bence öyle değil. Lisen fark etmez sen çalıştığın sürece istediğin sıralamayı yaparsın. Şu an yeni kaynağa geçmedim ama 345 ya da Orijinale geçeceğim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı