TYT matematiği bırakıp sosyal mi çalışılmalı?

Bu 3-4 günde fen derslerinden çıkan garanti ve basit konulara bakın. Mesela "Kimya bilimi" bu konulara örnektir.
Teşekkür ederim umarım sınavı kazanırım.

Bu 3-4 günde fen derslerinden çıkan garanti ve basit konulara bakın. Mesela "Kimya bilimi" bu konulara örnektir.
Fotoğrafta bahsedilen video bu dime hocam :
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

1750066906287.png

TYT matematiği bırakmalı mıyım?

Arkadaşlar konuyu anlıyorum ama soruyu çözemiyorum. En basiti olan işlem önceliğini bile yapamıyorum. Anlıyorum fakat iş soru çözmek olunca yapamıyorum. Elim ayağımı dolanıyor ya da ne yapmam gerektiğini karıştırıyor unutuyorum.

TYT matematik ayırdığım vakiti TYT Sosyal'de ezber yapmak için ayırmalı mıyım? Matematikten 15 net almak istiyordum ama artık bilmiyorum sınava zaten 3 gün kalmış.

330 puan istediğim yer için yeterli. Ama 350 puan yaparsam tadından yenmez.

Oğuz Usta'nın 20 saatte TYT Sosyal bitirme videosu var. Matematiği bırakıp sosyal çalışmanız daha mantıklı.

TYT matematiği bırakmalı mıyım?

Arkadaşlar konuyu anlıyorum ama soruyu çözemiyorum. En basiti olan işlem önceliğini bile yapamıyorum. Anlıyorum fakat iş soru çözmek olunca yapamıyorum. Elim ayağımı dolanıyor ya da ne yapmam gerektiğini karıştırıyor unutuyorum.

TYT matematik ayırdığım vakiti TYT Sosyal'de ezber yapmak için ayırmalı mıyım? Matematikten 15 net almak istiyordum ama artık bilmiyorum sınava zaten 3 gün kalmış.

330 puan istediğim yer için yeterli. Ama 350 puan yaparsam tadından yenmez.

Sosyali sadece bakın yorum yapsanız haberlerden bir şeyler duysanız işte esnaftan dandik bilgiler falan filan 10 12 geliyor zaten. Din yorum felsefe yorum belki 1 tane bilgi coğrafya yorum 1 tane bilgi tarih yorum 1 tane bilgi koskoca 20 soruda 3 tane bilgi geliyor bunlardan böyle detay değil çok kolay oluyorlar.

Sosyali sadece bakın yorum yapsanız haberlerden bir şeyler duysanız işte esnaftan dandik bilgiler falan filan 10 12 geliyor zaten. Din yorum felsefe yorum belki 1 tane bilgi coğrafya yorum 1 tane bilgi tarih yorum 1 tane bilgi koskoca 20 soruda 3 tane bilgi geliyor bunlardan böyle detay değil çok kolay oluyorlar.
Hocam 2 ay öncesine kadar insanlar muhattap bile olmuyordum epey içime kapanıktı. En son işte gazetede bir şey okumuştum Yugoslavya hakkında burası Balkanlar değil mi diye sorduydum boş boş dalga geçtiler. genelde çevremdeki insanlar yardımcı değil yargılayıcı insanlar. Durum böyle

Yusuf mert arslan full tekrarlar izleyin bir de yanına branş atın güzel net artışı yaşarsınız matematik için kısa sürede çok net artmaz fakat fen ve sosyalde güzel net arttırabilirsiniz kalan sürede.
Şu anda Coğrafya kodlarından harita kampını yardırıyorum iyi gidiyorum. Akşamında Yusuf Mert Aslan'ın cografya tekrarını izleyeceğim. İnfo için teşekkürler.

Yusuf mert arslan full tekrarlar izleyin bir de yanına branş atın güzel net artışı yaşarsınız matematik için kısa sürede çok net artmaz fakat fen ve sosyalde güzel net arttırabilirsiniz kalan sürede.
Branş dediğiniz şeyler ne oluyorum hocam ? epeyce duyuyorum ama ne olduğunu bilmiyorum.

Bir ders için ona odaklı sınav mı ? Din branşı olduğu zaman din soruları yoğunluklu bir test gibi bir şey dime hocam ?

Hocam 2 ay öncesine kadar insanlar muhatap bile olmuyordum epey içime kapanıktı. En son işte gazetede bir şey okumuştum Yugoslavya hakkında burası balkanlar değil mi diye sorduydum boş boş dalga geçtiler. Genelde çevremdeki insanlar yardımcı değil yargılayıcı insanlar. Durum böyle.

Şu anda coğrafya kodlarından harita kampını yardırıyorum iyi gidiyorum. Akşamında Yusuf mert Aslan'ın cografya tekrarını izleyeceğim. İnfo için teşekkürler.

Branş dediğiniz şeyler ne oluyorum hocam? Epeyce duyuyorum ama ne olduğunu bilmiyorum.

Bir ders için ona odaklı sınav mı? Din branşı olduğu zaman din soruları yoğunluklu bir test gibi bir şey dime hocam?

Branş demek sadece o dersin soruları demek. Aynı şekilde sınavda çıkacak soru sayısına eşit olur.

Mesela: TYT mat branş demesi demek, 40 soruluk sadece matematik sorularının olduğu bir matematik denemesidir.

Branş demek sadece o dersin soruları demek. Aynı şekilde sınavda çıkacak soru sayısına eşit olur.

Mesela: TYT mat branş demesi demek, 40 soruluk sadece matematik sorularının olduğu bir matematik denemesidir.
Anladım hocam teşekkürler branş denemesi var mı tavsiye ettiğiniz sosyal için ?

Teşekkür ederim yarın alsam sizce işe yarar mı? Yarından itibaren sınava 2 gün kalıyor çünkü.

Evet işe yarar fakat internetten almak yerine kendiniz bir yere gidin alın. İlla bu yayıncılıklardan olmasına gerek yok. Dediğim gibi yayın fark etmez.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı