Çok teşekkür ederim hocam cevabınız için. Orijinal geometriyi neredeyse benimle aynı seviyede olan arkadaşlarım çözebileceğimi söyledi, orta seviye kitaplarla vakit harcamak yerine orijinal biçilmez kaftan demişlerdi ama Bilgi Sarmal bana da mantıklı geliyor açıkçası sonuçta geometri kimya veya fizik gibi bir ders değil üstüne koya koya ilerlemek gerek. Bilgi Sarmal alacağım sanki ama gidip kırtasiye de yine bir bakarım eğer çok zorlanacağımı düşünmüyorsam orijinal alırım teşekkür ederim.
Matematik denemesi olarak 3D şu an çözmeyi düşünmüyorum hem sonlara doğru kaynak kalsın hem de şu an seviyem 3D için uygun değil bence. 345 şu an çözülür mü sizce, Bilgi Sarmal ile arasında çok fark var mıdır?
Çok teşekkür ederim hocam cevabınız için, bir matematikte bu kadar ilerledim zaten onun dışında pek bir şey yok hocam
Yanlışlarım sürekli artıyor, hocaya da soruyorum sorunun üstüne de düşüyorum ama yok. En basit örnek olarak bugün sabah 8'den 9'a kadar 50 soru paragrafta yapı testi çözdüm ve 15 yanlış çıktı başlangıç edebiyat sokağı kitabında. Nerede hata yapıyorum anlamadım, denemelere geçince düzelir diye düşünmüştüm ama büyük ihtimalle kitapları sona kadar tarayacağım teşekkür ederim öneriniz için.
Rehber öğretmenim denemelere şimdiden başlamaya karşı, yüksek ihtimalle soru bankalarından ilerleyeceğim.
Hocam normalde sayısalcılar Türkçeyi çalışmaz ama ben fenden matematikten çok Türkçe çözüyorum. Dil bilgisinde çok yanlışım çıkmıyor ama anlam bilgisi soruları beni bitiriyor. Belki de yanlış çözüyorumdur cevabınız için çok teşekkür ederim.