TYT matematik için deneme ve kaynak önerisi

Rıfkı Bıyık

Decapat
Daha fazla  
11. sınıfım şu an sadece matematik çözüyorum. Elimde 3-4-5 TYT ve Apotemi var. TYT sınavlarında 35 üstü yapıyorum. 3D'de 34 yaptım. Kaynak ve denemeye ihtiyacım var. Deneme olarak 3D sınavları düzeyinde ve geometrisi de zor olan bir deneme lazım. Bir de problem soru bankası lazım. Apotemi bitti. Zor bir kaynak istiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Biraz hava al.
3-4-5 ve Apotemi'yi harbiden yapabildigini dusunuyorsan ÖSYM sorulari sana kolay gelecektir.
ÖSYM'nin cikmis butun TYT sorularinin oldugu PDF'i var onu indirip cozmeni, cozemedigin konulara calismani oneririm. Daha zor sorulara luzum yok.

Hocam 30ları geçtiysen zaten soru bankasına gerek kalmamış demektir. Tyt matematik branş denemesi çözmelisiniz. Bilgi sarmal ve orijinal güzel bir başlangıç olabilir.

Biraz hava al.
3-4-5 ve Apotemi'yi harbiden yapabildigini dusunuyorsan ÖSYM sorulari sana kolay gelecektir.
ÖSYM'nin cikmis butun TYT sorularinin oldugu PDF'i var onu indirip cozmeni, cozemedigin konulara calismani oneririm. Daha zor sorulara luzum yok.

Günde 5 saat çalışmıyorum zaten temelim iyi 2 saat matematik bakıyorum günde.

@Rıfkı Bıyık şimdiden branş bitirirseniz seneye çözecek bir şey bulamayabilirsiniz onu da düşünün. Şu an önünüze geleni cozseniz kafi bence, zorluğuna çok takilmaniza gerek yok bilindik yayınlardan da gidebilirsiniz. Barışın kaynaklarından ilerleyin bence tyt adına. Branşları en sona saklayın derim.

@T Bag brans tabii ki çözülebilir ama bir senesi daha var eninde sonunda iyi kaynak secemeyecek şimdiden bitirmesi iyi olmaz bence.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı