sayısalsınız değil mi?11. sınıfım şu an sadece matematik çözüyorum. Elimde 3-4-5 TYT ve Apotemi var. TYT sınavlarında 35 üstü yapıyorum. 3D'de 34 yaptım. Kaynak ve denemeye ihtiyacım var. Deneme olarak 3D sınavları düzeyinde ve geometrisi de zor olan bir deneme lazım. Bir de problem soru bankası lazım. Apotemi bitti. Zor bir kaynak istiyorum.
Sayısalsınız değil mi?
acil yayınları, bilgi sarmalı, barış ve metin yayınları. (sayısal olduğunuz için barış ve metin önerdim bunlar fazla zor olabilir ama zor arıyorum dediğiniz için sorun olmaz herhalde) Dördü de deneme.
Şimdiden 30'un üstünü görmüşsün o yüzden artık ekstra olarak bir soru bankasına gerek yok. Orijinalin denemelerine bakabilirsin.11. sınıfım şu an sadece matematik çözüyorum. Elimde 3-4-5 TYT ve Apotemi var. TYT sınavlarında 35 üstü yapıyorum. 3D'de 34 yaptım. Kaynak ve denemeye ihtiyacım var. Deneme olarak 3D sınavları düzeyinde ve geometrisi de zor olan bir deneme lazım. Bir de problem soru bankası lazım. Apotemi bitti. Zor bir kaynak istiyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.