TYT matematik için hoca önerisi

Berat Bayhan

Hectopat
Merhaba. Matematiğim kötü ve Bıyıklı Matematiğin 10 günde temel atma kampını bitireceğim, sonrasında bu kamp ilk 12 konu için yeterli olmayacağı için Bıyıklı Matematiğin 55 günde TYT matematik kampı ya da Eyüp B. 3D VDD ile gitmeyi düşünüyorum. 10 günlük temel atma kampını bitirdikten sonra hangi hocadan gitmeliyim? Eyüp boncuk seviyemi aşar mı? Sonrasında Acil Matematiğin İlacı ve 3 4 5 TYT matematik kitaplarını çözeceğim, farklı hoca ve kitap tavsiyelerine de açığım. Yardımcı olursanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam sana tavsiyem 10 günde temel atma garanti kitabını bitirdikten sonra 2 soru bankası ile eşlik etmen. Bunlar üç dört beş start matematik ve a il matematiğin ilacı kitaplarını satın alman.

Hocam sana tavsiyem 10 günde temel atma garanti kitabını bitirdikten sonra 2 soru bankası ile eşlik etmen. Bunlar üç dört beş start matematik ve a il matematiğin ilacı kitaplarını satın alman.
Zaten öyle yapmayı düşünüyordum hocam fakat 10 günlük kampın ilk 12 konu için yeterli olmayacağını söylediler. Çok temelden alıyormuş sanırım. Bundan dolayı soru bankalarına geçmeden önce 3D VDD'yi ve 55 günde TYT matematik kampını düşündüm. Sence direk kamptan sonra soru bankalarına mı geçmeliyim? Konular eksik kalır diye de endişeleniyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…