TYT matematik için kamp önerisi

Hedefim hukuk fakat derece dersen elimden geleni en iyisini yaparım yani 🙃
Peki ilk olarak hedefine ulaşmaz isen mezuna kalacak mısın yoksa başka şansın Yokmu bu seneden başka. İkincisi 10 günlük kamp falan bence saçma temel atma kampı falan aç bir oynatma listesi 30 40 günde tyt matematiği soru bankası eşliğinde anlayarak bitir çünkü 10 günlük falan orada oyalanma vaktin yok İkincisine gelirsek hedefin yüksek biraz geridesin günlük 10 saat üstüne çıkarsan sürekli ve verim alırsan 2 ay içinde zaten +70 neti görmen lazım benim düşüncem edebiyat,tarih coğrafya ayt bunları tyt çalışırken 2 ay içinde temizlersin ayt matematik ise 3 ay falan sağlam alır ayt matematik +25 falan gelir sağlam bitirirsen ama gram vakit kaybetme lüksün yok

Peki ilk olarak hedefine ulaşmaz isen mezuna kalacak mısın yoksa başka şansın yokmu bu seneden başka. İkincisi 10 günlük kamp falan bence saçma temel atma kampı falan aç bir oynatma listesi 30 40 günde TYT matematiği soru bankası eşliğinde anlayarak bitir çünkü 10 günlük falan orada oyalanma vaktin yok ikincisine gelirsek hedefin yüksek biraz geridesin günlük 10 saat üstüne çıkarsan sürekli ve verim alırsan 2 ay içinde zaten +70 neti görmen lazım benim düşüncem edebiyat, tarih coğrafya AYT bunları TYT çalışırken 2 ay içinde temizlersin AYT matematik ise 3 ay falan sağlam alır AYT matematik +25 falan gelir sağlam bitirirsen ama gram vakit kaybetme lüksün yok.

Ya şöyle eğer ben o kampı izlemezsem TYT matematik videolarında gram bir şey anlamam mecburen izlemem gerek sonra YouTube'daki TYT matematik videolarını izlerim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı