TYT matematik için kanal önerisi

Bazi konularda tüm soru tiplerini topladığı videoları var. Onları güzel buluyorum.

Vallahi o kadar çok kanal varki 1 ayda izleyebileceğim kanal bulamadım matamatiğin güler yüzünü izleyeceğim ekstra 1 tane daha izleyeceğim karar veremedim.

Rehber matematik konuyu anlamak için. Soru çözümü için matematiğin güler yüzü.

Antremanlarla Geometri üstüne ek olarak bir tane yeni nesil TYT kitabı ile halledebilirsiniz. Aslında Matematik 0 da güzel kitap diyorlar.
YouTube kanalları beni pek tatmin etmiyor ya :/
Ama illa bir YouTube kanalı söylemem gerekiyorsa ise Rehber Matematik önerebilirim. ( bkz: Rehber Matematik )

Eğer der isen ki hocam benim temelim var diye. O zaman ek olarak verdiğim tavsiyelerden sadece Rehber Matematik önerimi dikkate al.
İyi Çalışmalar!

Antramanlarla matamatik zor gibi ya 3 ayda bitir miyim sence vallahi temelim yok.

Antramanlarla matamatik zor gibi ya 3 ayda bitir miyim sence vallahi temelim yok.

Temelin yoksa başla benim elimde olsa 1 ayda tüm kitaplarını bitiririm. Aslında bu biraz senle alakalı matematiği sevmenle alakalı. Ben seviyorum o yüzden hızlı çözüyorum.
3 ayda rahat bitirsin. Dediğim gibi yeni nesil bir kitapta almayı ihmal etme!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…