TYT matematik için kaynak önerisi

Arkadaşlar denemelerde genelde 10-13 arası bir matematik yapıyorum nadiren 20 üstü yapmışlığım da var ama şu aralar kaynak sıkıntısı çekiyorum ve hangi kaynağı almam gerektiğini bilmiyorum. Çok daha fazla soru tipi görüp geliştirmek istiyorum. Soru çözme hızım düşük beni biraz daha hızlandırıp soru tipi gösteren bir kaynak istiyorum. 345 TYT mat işimi görür mü, veya 3D? Bu netlerde ki biri hangi kaynaktan devam etmeli?

Peki 345 TYT Mat bana soru çözme hızım ve net artışı sağlar mı? Yani seviyeme uygun değil mi?
345’in ÖSYM tadında diye testleri oluyor belki biliyorsundur. Kazanım odaklı testleri çok çok basit 345’in. ÖSYM tadında testleri güzel çözersen tabii ki katkısı olur sana. 1 kitabı alıp adamakıllı bitirirsen sana bayağı yarar sağlar.

Senin seviyen için 345 ideal olur. Gerçekten geliştiren bir kitap. Sonra Bilgi Sarmal 3D Acil şeklinde ilerlersin.

Buradaki arkadaşlara soru sormak istiyorum 345 sonrası sizce orijinal mi 3D mi çözmek gerekir? Hangisi daha çok TYT ÖSYM tadında?

345 tam seviyene göre.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…