TYT matematik için kaynak önerisi

spartaxus

Centipat
Daha fazla  
TYT matematikte geometri ve problem hariç 15 net yapıyorum. Bu kitapları almayı düşünüyorum, sizce nasıl öneriniz var mı? 3D veya orijinal TYT mat.
3D AYT mat.
Orijinal, 345 veya Bilgi Sarmal geometri.

TYT matematikte geometri ve problem hariç 15 net yapıyorum. Bu kitapları almayı düşünüyorum, sizce nasıl öneriniz var mı? 3D veya orijinal TYT mat.
3D AYT mat.
Orijinal, 345 veya Bilgi Sarmal geometri.

Geometri 10 problem 10 desek 35 net yapıyorum diyorsanız eğer, orijinal ve 3D sizi anca keser.

Hocam keşke öyle olsa, problemlere ve geometriye yeni başladım.

İlginç şekilde problemlerde full çekiyorum, diğerleri fasa fiso. Millet bana deliymişim gibi bakıyor ama ben tam tersi bilgi sorularında zorlanıyorum. Bir konuyu hatırlasam illa eksik çıkıyor bir yerden. Ne bileyim bölünebilme kurallarını unuturum bazen de mantıktaki pleri Q sarı. Ama problemde öyle bir şey yok. Uğraşınca çıkıyor.

İlginç şekilde problemlerde full çekiyorum, diğerleri fasa fiso. Millet bana deliymişim gibi bakıyor ama ben tam tersi bilgi sorularında zorlanıyorum. Bir konuyu hatırlasam illa eksik çıkıyor bir yerden. Ne bileyim bölünebilme kurallarını unuturum bazen de mantıktaki pleri Q sarı. Ama problemde öyle bir şey yok. Uğraşınca çıkıyor.

ben de aynı şeyi yaşıyorum. TYT'de problem çözerken hiçbir sıkıntı çekmezken bilgi sorularında kafayı yiyorum, hiçbir şey hatırlayamıyorum bu sorunu nasıl çözebiliriz

Çok sıkıcı...

Benim kalmış 5 ayım, mecbur çalışmak lazım. AYT de cabası limitle türev bir kişide eksik olduğum fonksiyon ve triko diğer köşede beni bekliyor. Ve ben matematik kitabını önüme verdiklerinde hala problem açıp çözüyorum. Bu benim için büyük bir eksik haline geldi. Problem zekasal olarak çözümlenebilen ve çözdükçe yapılan bir şey, temele çok ihtiyaç duymuyor. 4 işlemle 15 dakika sürerek bir problemi yapabilirsin ama bir konuyu bilmeden yapamazsın. Konu bilmek hem bilgi sorusunu çözdürür hem problemi kısaltır. Maalesef konu çalışmaya erindiğim bir dönemdeyim, ama inşallah hallederim. Yoksa onca emek boşa gidecek.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı