TYT matematik için sadece deneme çözmek yeterli midir?

Marvrex

Kilopat
Geometri hariç TYT matematik konularını bitirdim. Şu anda AYT çalışıyorum, TYT'den ise arada branş denemesi çözüyorum. Geometriye hiç bakmadığım halde 3D'nin denemeleri anca 90 dakikada bitiyor. Orta seviye denemelerinde 24-25 net çıkıyor bugün ise zor seviyede çözdüm 15 net çıktı bayağı zorladı. Soruma gelecek olursak sadece deneme çözerek bu süre kısalır ve netler artar mı yoksa ayrıyeten başka şeyler gerekiyor mu EA 60 70 k hedefliyorum.

Geometri hariç TYT matematik konularını bitirdim. Şu anda AYT çalışıyorum, TYT'den ise arada branş denemesi çözüyorum. Geometriye hiç bakmadığım halde 3D'nin denemeleri anca 90 dakikada bitiyor. Orta seviye denemelerinde 24-25 net çıkıyor bugün ise zor seviyede çözdüm 15 net çıktı bayağı zorladı. Soruma gelecek olursak sadece deneme çözerek bu süre kısalır ve netler artar mı yoksa ayrıyeten başka şeyler gerekiyor mu EA 60 70 k hedefliyorum.
Hocam, TYT Mat konularını kaç ayda bitirdiniz acaba ve hangi soru bankası ve problem kaynaklarını çözmüştünüz ?

Sadece deneme çözerseniz netleriniz az artar ama süre kabiliyetiniz güzelleşir. Bana göre eğer süreyi zaten ayarlayabiliyorsanız TYT soru bankası çözmek daha mantıklı olur.

Hayır çözülmez. EA için tek yapman gereken şey matematik çalışmak zaten. Düzgün bir çalışma gerçekleştirirsen EA ilk 10 bin çerez.

Eğer sayısal öğrencisiysen ilk 10 k çerez ama her insan sayısal öğrencisi olmayabilir.

Eğer sayısal öğrencisiysen ilk 10 k çerez ama her insan sayısal öğrencisi olmayabilir.
11. sınıfa eşit ağırlıkla başlamış bir öğrenciydim. Şu an da Boğaziçi'nde İşletme okuyorum. Hedeflerinizi yüksek koyun, kendinize inanın. Eşit ağırlıkta derece yapmak sayısala nazaran çok daha kolay. Düzgün bir program ve düzenli çalışma yeterli.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı