TYT matematik için test kitabı önerisi

Vlussy

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar 2024 TYT matematikte 15D 2Y 2024 MSÜ de 19D 4Y yaptım. 345 bitti. Bilgi Sarmal'ın da yarısı bitti.
3D orijinal ve barış çözmek istiyorum. Sizce uygun mudur yoksa çok mu zorluyorum kendi mi? Bazı denemelerde 24-4 filan gördügüm olmuştu.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar 2024 TYT matematikte 15D 2Y 2024 MSÜ de 19D 4Y yaptım. 345 bitti. Bilgi Sarmal'ın da yarısı bitti.
3D orijinal ve barış çözmek istiyorum. Sizce uygun mudur yoksa çok mu zorluyorum kendi mi? Bazı denemelerde 24-4 filan gördügüm olmuştu.
Orjinal alabilirsin bilgi sarmaldan biraz daha zorlayıcı.

345 ve bilgi sarmal'da belirli bir yere gelen gelen ben dahil bir sürü arkadaşım var, hepimiz en en kötü 27-30 yapıyoruz denemelerde. Kitapları hakkıyla çözdüğünüze emin misiniz?

345 ve bilgi sarmal'da belirli bir yere gelen gelen ben dahil bir sürü arkadaşım var, hepimiz en en kötü 27-30 yapıyoruz denemelerde. Kitapları hakkıyla çözdüğünüze emin misiniz?
Bence de kitapları cozerken tam cozmemis olabilir. 345in son testleri özellikle zor soruları fazlasıyla barındırıyor ve bunlar çok şey katıyor.

Bence de kitapları cozerken tam cozmemis olabilir. 345in son testleri özellikle zor soruları fazlasıyla barındırıyor ve bunlar çok şey katıyor.
Zor olmaktan ziyade ÖSYM ile birebir uyumlu olması nedeniyle kaliteli bir tyt sınavına girdiğinde orada da ÖSYM tarzı sorularla karşılaştığı için alışkın olmuş oluyor insan. Kitaptaki sorulardan bence 100 taneden 5i zor olarak nitelenebilir. (Bana göre)

Yukarıda soru sormuştum ama cevap vermedin. Her neyse YKS'ye hazırlandığını baz alarak yorumumu yapayım. Geçtiğimiz ay sınava girdim Türkçe netim 36-4 yani 35 net olarak geldi. Sene boyu çözdüğüm kitaplar ise sırasıyla:
  • Hız ve renk paragraf
  • Bilgi Sarmal paragraf
  • IQ paragraf
Bu üç kitap tüm sene beni idare etmişti. Bu süreçte çözdüğün kaynak kadar çözme sıklığın, çözdüğün ortam vb. faktörlerde önemli. Her gün paragraf çözmeye çalış bir süre sonra zaten deneme+paragraf kitabı çözdüğün için Türkçe hem net hem de hız olarak istediğin yere gelecektir. Başarılar.

Paragraf olarak yanıt atmışım matematik olarak da çözdüğüm kaynakları yazayım:
-345 TYT matematik soru bankası
-Bilgi Sarmal TYT Problemler soru bankası
Bu iki kaynak dışında çözdüğüm kitap olmadı. Soruyu nedense Türkçe olarak okudum üstteki yanıtım kalsın Türkçe konusunda faydalanmak isterseniz onu da göz önünde bulundurabilirsiniz.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı