TYT matematik kamp ve kitap önerisi

Efe3428

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
i5 12500h rtx4050
Merhaba arkadaşlar. 11.sınıfım şu anda ve çalışmaya hiç başlamadım. Kendi kurduğum plan şöyle hafta içi cuma hariç 2 saat, cuma günü 3 saat, hafta sonu ise 3.30-4 saat çalışmayı düşünüyorum. Ama bu saatlere diğer derslerde dahil olduğu için matematiğe 3-4 gün ayırmayı düşünüyorum.
*Haftada hangi günler matematik çalışmalıyım?
*Bir kamp ve kitap önerileri lazım. Ve deneme de önerirseniz güzel olur.
*Bir de 11.sınıf matematiği için bir kitap önerir misiniz?
Ayrıca konuları anlıyorum ve işlem yapmakta zorlanıyorum biraz. Sırf bu sınavda işlem yapamadığım için kötü bir not aldım.

Son düzenleyen: Moderatör:
İşlem yeteneğinizi geliştirmeliyiz önce, Antrenmanlarla Matematik 1 kitabını alıp eritebildiğiniz en kısa sürede eritin. Sonrasında kamp olarak Bıyıklı Matematik - Eyüp B - Mert Hoca - Matematiğin Güler Yüzü kanallarını öneririm kitaplarıyla birlikte.

İşlem yeteneğinizi geliştirmeliyiz önce, Antrenmanlarla Matematik 1 kitabını alıp eritebildiğiniz en kısa sürede eritin. Sonrasında kamp olarak bıyıklı matematik - Eyüp b - mert hoca - matematiğin güler yüzü kanallarını öneririm kitaplarıyla birlikte.

4 kanal içinden en basit ve kısa anlatanı hangisidir. Daha önce matematiğin güler yüzünü izlemiştim ama anlatış tarzından anlayamamıştım hiç. Ve oynatma listesini de paylaşırsanız sevinirim. Ayrıca rehber matematiğin 49 günlük kampı vardı o nasıldır.

Temelin varsa 9 10'dan bir şeyler hatırlıyorsan çek bir tane 345, Bilgi Sarmal'ya da, 3D vdd; ilk 12+fonksiyonu bitirip daha zor bir kaynağa geç. Yoksa @sanes hocamın dediği gibi.

Temelin varsa 9 10'dan bir şeyler hatırlıyorsan çek bir tane 345, Bilgi Sarmal'ya da, 3D vdd; ilk 12+fonksiyonu bitirip daha zor bir kaynağa geç. Yoksa @sanes hocamın dediği gibi.

9 10'dan konuları biraz dinlesem hatırlarım. Ama soru çözemiyorum.

Ve bıyıklı matematiğin 10 günde matematik kampını buldum. Sizce iyi midir kitabını da almayı düşünüyorum.

Son düzenleme:
4 kanal içinden en basit ve kısa anlatanı hangisidir. Daha önce matematiğin güler yüzünü izlemiştim ama anlatış tarzından anlayamamıştım hiç. Ve oynatma listesini de paylaşırsanız sevinirim. Ayrıca rehber matematiğin 49 günlük kampı vardı o nasıldır.

O kampta iyidir, temelden alacaksanız Bıyıklı Matematik iyidir.

9 10'dan konuları biraz dinlesem hatırlarım. Ama soru çözemiyorum.

Ve bıyıklı matematiğin 10 günde matematik kampını buldum. Sizce iyi midir kitabını da almayı düşünüyorum.
Kitap iyidir güvenle alabilirsiniz.Bir de önerim tekli ufuk açan denilen türde soru çözümleri izlemeniz.Hem AYT'ye temeli güçlendiriyor hem de TYT'de ufuk açıyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı