TYT matematik kanal önerisi

Notları video izlerken tutmak gerekir mi? Yoksa videolardan sonra genel notların çıktısını alıp okusak olur mu?
Kendin yaz, ben yazılı soruyu kafadan yapamıyorsam karalama kağıdındada yapmaya çalışıyorum, oradada yapamazsam notuma ekliyorum. Konuyu daha önceden gördüğüm için az biraz hakim oluyorum, onunda etkisi var.

Kitap olarak Mustafa Yağcıyı öneririm, adam bir teorem veriyor tüm kargaşayı bitiriyor. Mesela ardışık sayıları yapamazdım, adam kitaplarda olmayan bir teoremden bahsetmiş, artık yapamadığım soru yok ardışık sayılarda.

Kendin yaz, ben yazılı soruyu kafadan yapamıyorsam karalama kağıdındada yapmaya çalışıyorum, oradada yapamazsam notuma ekliyorum. Konuyu daha önceden gördüğüm için az biraz hakim oluyorum, onunda etkisi var.

Peki diyelim notu video izlerken mi? yoksa konular bittikten sonra mı almalıyız?

@Yeniçocuk matematik konuları bittikten sonra tekrar videolara dönmeye gerek var mı? Yoksa test ve deneme veya soru bankası çözmek mi?

Diyelim 120 videoluk bir konu oynatma listesini bitirdim sonra deneme geçmem gerekir mi? Yoksa direkt test ve tekrar en son denemeler mi?

Hocam ben AÖF YBS'ye DGS ile geçtim o yüzden nasıl çalışmalı hakkında bilgim yok.

Teorem formul gibi ipuçları yazıyoruz sonra video içindeki örnekleri yazmasak olur mu?
Yapamadıklarını yaz. Test kitabında yapamadıklarınıda yaz, kimileri denemelerinde yapamadığınıda kesip yapıştırıyor.

Ben Tunç Kurt'un tüm videosunu yazarım mesela, adam kağıdı akademik kaynaklardan hazırlıyor çünkü.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı