TYT matematik kaynak sıralaması nasıl olmalı?

Makaleler
1
Yer
Bursa
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Monster Abra A7
3050 Tİ
8 GB Ram
Meslek
Video Editör
Merhaba. TYT matematik konu videosu izledikten sonra matematiğin ilacını çözebiliyorum 345'te ise ÖSYM tarzı soruların bazılarını tek yapabiliyorum. Netlerim 6-7 bandında mikroorjinal alsam nasıl olur? İlk matematiğin ilacı sonra mikroorjinal ardından 345 çözeyim diyorum temelim var.

Merhaba. TYT matematik konu videosu izledikten sonra matematiğin ilacını çözebiliyorum 345'te ise ÖSYM tarzı soruların bazılarını tek yapabiliyorum. Netlerim 6-7 bandında mikroorjinal alsam nasıl olur? İlk matematiğin ilacı sonra mikroorjinal ardından 345 çözeyim diyorum temelim var.
Hocam seviyen ne bilmiyorum ama ilk 100.000 öğrencisiysen ilk kaynak karekök olmalı bence.

Öncelikle bir vdk edinmelisiniz. Ardından 345 ve matematiğin ilacını edinirseniz daha iyi olur.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı