TYT matematik konuları birbirine bağlı mı?

vexrion

Picopat
KPSS'ye TYT kaynaklarından hazırlanıyorum. Hedefim yaz sonuna matematik konularını bitirmek. Bazı konularda (mutlak değer) konu anlatımını 2 3 defa dinlememe rağmen aşırı problem çekiyorum. Problemlere geçene kadar o konuyu es geçebilir miyim? Mutlak çalışmayı bırakıp üslü sayılar, köklü sayılar çalışabilir miyim? Problemlere girmeden geri döneceğim konuya sadece amacım ertelemek. Ertelediğimde de üslü ve köklü sayıları anlayıp sorularını çözebilir miyim?

Hepsi değil, mutlak değerle köklü sayılar bağlantılı değil ama problemler kısmına ve sonrasına geçebilmek için ilk 12 konunun hepsine hakime olmanız lazım. Yaz sonuna kadar matematik 3 kere biter, neden konuları atlamayı düşünüyorsunuz?

Hepsi değil, mutlak değerle köklü sayılar bağlantılı değil ama problemler kısmına ve sonrasına geçebilmek için ilk 12 konunun hepsine hakime olmanız lazım. Yaz sonuna kadar matematik 3 kere biter, neden konuları atlamayı düşünüyorsunuz?

2 3 gündür sade mutlak değer bakıyorum ve kafam karıştı. Problemlere geçmeden 4 5 konu var o konuları bitirip sonrasında mutlak değere dönüp sakin kafa ile yapmak istiyorum.

Temel kurallarına hakimim sadece sorularına vakit 4 5 konuyu bitirince zaman ayırıcam.

2 3 gündür sade mutlak değer bakıyorum ve kafam karıştı. Problemlere geçmeden 4 5 konu var o konuları bitirip sonrasında mutlak değere dönüp sakin kafa ile yapmak istiyorum.

Temel kurallarına hakimim sadece sorularına vakit 4 5 konuyu bitirince zaman ayırıcam.

Olur hocam öyle, mutlak değer şu anlık es geçilebilecek bir konu ama sakın çalışmamazlık yapmayın. Ayrıca tam olarak nesini anlamadınız mutlak değerin, kafa karıştırıcı değil bence.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı