TYT matematik nasıl çalışılmalı?

Endersqui

Centipat
Daha fazla  
Merhaba oğuz Usta'nın YKS 2026 için YouTube'da yayınladığı videoda "TYT matematiğin ilk 12 konusunu bitirdikten sonra geometri, problemler ve AYT matematik başlayın" deniliyor (benim anladığım kadarıyla). Fakat aklıma takılan şu: İlk 12 konu bitince diğer konular ne olacak örneğin ilk 12 konu içinde fonksiyonlar veya polinomlar yok bunları ne zaman çalışacağım? Aşağıya video linkini ekliyorum bakabilirsiniz.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba oğuz Usta'nın YKS 2026 için YouTube'da yayınladığı videoda "TYT matematiğin ilk 12 konusunu bitirdikten sonra geometri, problemler ve AYT matematik başlayın" deniliyor (benim anladığım kadarıyla). Fakat aklıma takılan şu: İlk 12 konu bitince diğer konular ne olacak örneğin ilk 12 konu içinde fonksiyonlar veya polinomlar yok bunları ne zaman çalışacağım? Aşağıya video linkini ekliyorum bakabilirsiniz.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

TYT'den yeni çıkmış biri olarak söylüyorum: Problem, problem, problem. Üstüne biraz geometri koyarsan harika olur. Bir de fonksiyon konusuna dikkat et, AYT'nin temeli.

Konuları bitirdikçe tekrar edip soru çözeceksiniz. Matematikte konuyu izleyecek, sonra hemen soru çözeceksiniz. Matematik böyle öğrenilebilir.

Sen direkt TYT'in başından başla konuları çalışmaya bir yandan da problemlere çalış zaten pratik işi problem öyle izledim konuları çözdüm 1 kitapla olacak iş değil YKS'nin son gününe kadar düzenli çözmen lazım. fonksiyonları kümelerle birlikte bitirince AYT polinonlara geç direkt problemlere de aşina olmuş olursun problemlerden kısıp geometri de çalışmaya başlarsın. rahat kal şimdiden çalışmaya başlarsan 2 kere bile bitirirsin YKS matematiği sen anlamaya bak konuları.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı