TYT matematik netleri 1-2 aya artar mı?

FallandMma

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, şu sıralar 50-55 netlerdeyim, matematik, Türkçe ve sosyal çözüyorum. Fenden genelde maksimum 6 net geliyor, neyse konu bu değil.

TYT matematikten 5-10 net civarı çıkıyor, bunu 15-20 arası sabit nete çıkarabilir miyim =henüz sadece mutlak değere kadar olan yere çalıştım, henüz problemlere ve sonrasındakilere de geçmedim, 1-2 aya hızla çıkar mı? Geometri de yok bu arada.

Merhaba, şu sıralar 50-55 netlerdeyim, matematik, Türkçe ve sosyal çözüyorum. Fenden genelde maksimum 6 net geliyor, neyse konu bu değil.

TYT matematikten 5-10 net civarı çıkıyor, bunu 15-20 arası sabit nete çıkarabilir miyim =henüz sadece mutlak değere kadar olan yere çalıştım, henüz problemlere ve sonrasındakilere de geçmedim, 1-2 aya hızla çıkar mı? Geometri de yok bu arada.

Problemler hallolursa çıkar.

Test çöze çöze artıyor. TYT'nin ucu bucağı yok neredeyse. Zamanı iyi kullanmak önemli. Zaman kaldığında benim matematiğim kötü olmasına rağmen 20 doğru yapıyorum bazen. Özellikle son aylarda netler iyice artıyor diyor mezunlar ancak o da kişiye bağlı.

Bu senin çalışma isteğin ve öğrenme kabiliyetin ile alakalı . Ama düzenli çalışarak arttirman mümkün 2 ay az bi zaman değil.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı