TYT matematik yanlışı düşürmek için ne yapılmalı?

Perşembe günü Vip yayınları denemesi olduk 32 işaretledim.Hocam rastgele işaretlemiyorum tabi. Kalem oynatıyorum belirli bir seviyeye kadar.
bence konu eksiğiniz var yılın bu zamanlarında deneme çözmek çok mantıksız zaten önce konu çalışılır daha sonra konu soru bankaları ile desteklenir deneme öyle çözülür bana soracak olursanız genel deneme yapmayı bırakın ve soru bankası bitirin. 1 tane yeterli olacaktır denemelere ekimin ortalarına ya da sonlarına doğru başlayabilrsiniz

TYT konu çalışmaktan ziyade soru çözün. TYT çalışmak çözebileceğiniz soru sayısını pek de arttırmaz net sayısını arttırır 35 işaretleyip 20 net yapıyorsanız ilerledikçe 35 soruda çok daha fazla net çıkartırsınız

TYT konu çalışmaktan ziyade soru çözün. TYT çalışmak çözebileceğiniz soru sayısını pek de arttırmaz net sayısını arttırır 35 işaretleyip 20 net yapıyorsanız ilerledikçe 35 soruda çok daha fazla net çıkartırsınız.

Bu söylediğim TYT matematikte geçerli, TYT matematikte konu çalışılmaz pek soru çöze çöze artar net sayınız.

Bende 40'a yakın işaretliyorum ama çok dikkat hatam çıkıyor. Genel bir sorun herhalde. Geçen olduğumuz deneme de 6-7 tane dikkat hatam var. 4'ü 0'ı doğal sayı olarak almamamdan dolayı sorunun yanlış devam etmesi 😅

TYT konu çalışmaktan ziyade soru çözün. TYT çalışmak çözebileceğiniz soru sayısını pek de arttırmaz net sayısını arttırır 35 işaretleyip 20 net yapıyorsanız ilerledikçe 35 soruda çok daha fazla net çıkartırsınız

Bu söylediğim TYT matematikte geçerli, TYT matematikte konu çalışılmaz pek soru çöze çöze artar net sayınız.
hocam doğru söylüyor TYT emek ister konudan sonra direkt denemeye atlarsanız patlarsınız kesinlikle soru çözün. Şuan deneme sizin için vakit kaybı olur

Kaynak olarak kendinize güveniyorsanız apotemi problemler önerebilirim. Zor seviye bir kaynak, orta zor arası da 345 TYT matematik öneririm.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı