TYT matematikte kamp izlenmeli mi?

Şüphesiz Genom

Yoctopat
Daha fazla  
Arkadaşlar Şenol hoca 345 start matematik kampını ve 345 start soru bankasını bitirdim, şu an ne yapmalıyım?

345 TYT soru bankasını çözmeye başlayayım mı yoksa TYT kampından izleyip konu konu mu gideyim kampla?

Arkadaşlar şenol hoca 345 start matematik kampını ve 345 start soru bankasını bitirdim, şu an ne yapmalıyım?

345 TYT soru bankasını çözmeye başlayayım mı yoksa TYT kampından izleyip konu konu mu gideyim kampla?

345 TYT matematik soru bankası ile bir tane kampı beraber götürmeniz iyi olur hocam.

Rehber metamatik 49 günde kampını izleyeceğim o zaman hem birkaç videoda 1 check up adı altında tekrar da yaptırıyor.
Ben mert hocayı daha çok beğeniyorum tabi senin tercihin, Mert hoca daha zor anlatiyor ama anlayınca harbiden tamam ben bunu anladım diyorsun.

Ben mert hocayı daha çok beğeniyorum tabi senin tercihin, Mert hoca daha zor anlatiyor ama anlayınca harbiden tamam ben bunu anladım diyorsun.
Hocam izlediğimde iyi ki başlamışım dediğim bir kamp istiyorum. 20 netleri geçer miyim? Hiç deneme çözmedim ve 5 bile yapamıyorumdur belki şuan. Ama 345 start sorularını çözerken pek zorlanmadım.

Rehber metamatik 49 günde kampını izleyeceğim o zaman hem birkaç videoda 1 check up adı altında tekrar da yaptırıyor.

Hocam benim tavsiyem Eyüp b olur gerçekten çok kaliteli bir hoca size çok şey katacaktır.

Ama tabii ki sizin kendi tercihiniz hangi hoca size iyi geliyorsa oradan izleyin.

Hocam izlediğimde iyi ki başlamışım dediğim bir kamp istiyorum. 20 netleri geçer miyim? Hiç deneme çözmedim ve 5 bile yapamıyorumdur belki şu an. Ama 345 start sorularını çözerken pek zorlanmadım.

Geçersiniz hocam. Tamamen sizin çalışmanıza bağlı.

Ben TYT matematikte 2-3 net yapıyordum denklem bile kurmayı bilmiyordum şu an ise 20 netlerdeyim.

Hocam benim tavsiyem Eyüp b olur gerçekten çok kaliteli bir hoca size çok şey katacaktır.

Ama tabii ki sizin kendi tercihiniz hangi hoca size iyi geliyorsa oradan izleyin.

Geçersiniz hocam. Tamamen sizin çalışmanıza bağlı.

Ben TYT matematikte 2-3 net yapıyordum denklem bile kurmayı bilmiyordum şu an ise 20 netlerdeyim.
Eyüp b ile mi ilerlediniz hocam? Bir de bıyıklının 55 günde kampı var. Açıkçası 70 gün çok uzun bir süre o kadar esnetmek istemiyorum.

Eyüp b ile mi ilerlediniz hocam? Bir de bıyıklının 55 günde kampı var. Açıkçası 70 gün çok uzun bir süre o kadar esnetmek istemiyorum.

Evet Eyüp b ile ilerledim hocam. Eyüp hoca öğrenciye çok değerli yorumlar katıyor çok farklı bir boyut gerçekten. Kesinlikle tavsiye ederim.

Ben AYT matematikde kalem bile oynatamıyordum Eyüp b ile şu an ilerliyorum ve ortalama olarak 10-15 netleri görebiliyorum AYT de.

Yani her türlü hocanın çok katkısı oluyor tavsiye ederim.

Evet Eyüp b ile ilerledim hocam. Eyüp hoca öğrenciye çok değerli yorumlar katıyor çok farklı bir boyut gerçekten. Kesinlikle tavsiye ederim.

Ben AYT matematikde kalem bile oynatamıyordum Eyüp b ile şu an ilerliyorum ve ortalama olarak 10-15 netleri görebiliyorum AYT de.

Yani her türlü hocanın çok katkısı oluyor tavsiye ederim.
Şu 3D tyt kampnı mı diyorsunuz hocam?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı