TYT matematikte zorlanmak normal mi?

Sech Zig

Decapat
Daha fazla  
TYT matematiği bıyıklı matematik selim hocanın hem video çözüm kitabından hem de miray TYT soru bankasından gitmeye karar verdim ancak konuyu anlamaya çalışıyorum anladığımı da düşünüyorum. Soru bankasına gelince kolay ve orta seviyeyi az buçuk yapıyorum zora gelince kalem oynatamıyorum bu normal mi? Miray yayınları kolay-orta seviye diye geçiyor sanırım ama bana göre çok zor. Sizce miray yerine 345'ten mi devam etmeliyim?

TYT matematiği bıyıklı matematik selim hocanın hem video çözüm kitabından hem de miray TYT soru bankasından gitmeye karar verdim ancak konuyu anlamaya çalışıyorum anladığımı da düşünüyorum. Soru bankasına gelince kolay ve orta seviyeyi az buçuk yapıyorum zora gelince kalem oynatamıyorum bu normal mi? Miray yayınları kolay-orta seviye diye geçiyor sanırım ama bana göre çok zor. Sizce miray yerine 345'ten mi devam etmeliyim?
Paragraf çözüyor musun?

Konuları iyi bitir. Anla konuları. Konuları tam olarak anladığından eminsen soru bankasının zorluk seviyesi biraz fazla yüksek ihtimal. Ayrıca geometride zorlanıyorsan üçgenlere kesinlikle dönüp bir bak. Üçgenler temel.

Peki zor seviyeyi video çözümleriyle beraber yapmalı mıyım? Yoksa ilerleyen dönemlerde tekrar geri dönüp mü yapmalıyım?

Çözemediklerinizin videolu çözümünü izleyin. O zor soruları saklayıp daha sonra yine kendiniz çözemeye çalışın, yani dediğiniz iki şeyi de yaparsanız çok iyi olur.

Geri
Yukarı