Merhaba dostlar, yazın başından beri ne kadar ders çalışıyor görünsem de aslında pek çalışmadım sadece matematikte günü gününe güzelce ilerledim yarıladım. Onun dışında dil bilgisi, tarih, din kültürü, felsefe gibi derslerde daha kamplarda başlangıç videolarındayım. Hedefim yarın itibari ile okulun açılmasına 30 gün kalan bu aralıkta telefonu vesaire bir kenara bırakıp bu 30 günü güzel değerlendirip 60 net aralığına çıkabilmek. Sizlerden de tavsiyeler bekliyorum. Şu anki ders ders netlerim ve izlediğim kampları sizinle paylaşayım, şu ana kadar 2 TYT denemesine girdim, birisi bes yayınlarının kolay bir denemeydi. Türkçe 30 net, sosyal 12 net, matematik 12 net, fen 1 net olacak şekilde yapmıştım. Aradan 1 hafta sonra hız ve renk yayınlarının biraz daha zor bir denemesine girdim ve şu şekilde geldi: Türkçe 21 net, sosyal 9 net, matematik 11 net, fen 0.5 net. İstediğim bölüm için 60-65 net aralığında yapmam gerekiyor. Ben bir eşit ağırlık öğrencisiyim. Doğruyu söylemek gerekirse paragraftan özellikle çok korkuyorum. Bunun nedeni örneğin gün içerisinde çözmek istediğim 30 soruyu çözerken dikkatim dağılıyor, istediğim sürede çözemiyorum. Bazen çok iyi bazen çok berbat bir sonuç yapıyorum tıpkı son denememdeki Türkçe gibi. Fen içinde vakit kaybetmek yerine sürekli sınavda ve denemelerde çıkan nispeten kolay anlaşılabilir konuları çalışacağım. Sadece 20 sorudan 5 net gerçekten bana gayet yeterli olacak. Buraya şu ana kadar yaptığım 2 denememin ortalamasını ve yapmam gereken netleri bırakıyorum ve tavsiyelerinizi bekliyorum.
Türkçe 25.5 hedef 29.
Sosyal 10.5 hedef 14.
Matematik 11.5 hedef 16.
Fen 1 hedef 5.