Selamünaleyküm arkadaşlarım bu sene mezun senem bir sene daha sınava gireceğim fakat TYT netlerim artmıyor, kütüphanedeyim sabah 9 akşam 9-6 saat net çalışıyorum, gerisi aralara teneffuslere gidiyor önceki sene netlerim 25 idi fakat sınavda 35 yaptım. Bu sene netlerim 50 55'e yükseldi anestezi istiyorum, sayısalım biraz da AYT çalışıp 300 bin içine girmek istiyorum en azından mühendislikler gelsin. AYT matematikten fonksiyon triginometri logaritma olsun çok soru çıkan konulara çalışacağım, AYT netlerim 15 20 civarı onu 30'a yükseltirim fakat anestezi için minimum 60 yapmam lazım garanti olması için, bunun olması için de bu denemelerde 70 net civarı yapmam lazım fakat hiçbir şekilde artmıyor. 165 dakikada 100 soru çözüyorum ama 50 net geliyor, yeni bir yönteme başlayacağım sizce faydalı olur mu anlatayım size. Her hafta genel deneme çözeceğim ve 3 4 günümü o denemeye ayiracagim, ilk gün matematiği cozup analiz yapıp o konuya çalışıp bir daha o soruya donup cozemessem cozum videosunu izlemek, sonraki gunde fen için sonraki gun sosyal Türkçe kalan gunlerimde ise paragraf problem ve AYT gitmek istiyorum. Bu yöntem netlerimi arttırır mı faydalı olur mu sizce?
Son düzenleyen: Moderatör: