TYT paragraf kitabı önerisi

Siz paragrafın ritmi daha kolay diyorsunuz, herkes başlangıç için onu çözüyor diyorsunuz. Ama ben ikisini de çözdüm, paragrafta gerçekten kötüyse hız ve renk alınıp sonrasında paragrafın ritmine geçilmeli. Ayrıca en kolay kaynak paragrafın ritmi diyen bir hoca görmedim şu ana kadar. Köşedeki kahveden adam çağırsam hız ve renk daha kolay der.
Paragrafın Ritmi daha kolay demiyorum. Yalan söylemeyin. Herkes çözüyor. Hocalar öneriyor dedim. Ben Hız ve Renk çözüyorum dedim. Benim gördüğüm hocaların hepsi başlangıç için Paragrafın Ritmi öneriyor ama ben çözmedim.

Sizin amacınızı anlamadım. Daha kolay dememişsiniz ama paragrafın ritmine başlangıç dediğiniz için otomatik olarak hız ve renk daha zormuş demişsiniz gibi anlaşılıyor.
Hayır. Siz kafanızda kurgular kuruyorsunuz. Gittiğim her yerde başlangıç için Paragrafın Ritmi öneriliyor. Ama ben Hız ve Renk çözdüğüm için onu önerdim. Önerildiği içinde Paragrafın Ritmini de yazdım. Kafanızda anlamlar çıkarıp çıkarıp yazmayın. Komik oluyorsunuz.

Paragrafın ritmini çözmeme rağmen illahi diretiyorsunuz. 2 kitabı da çözdüm ve ikisi arasında belirgin bir seviye farkı var ve çevremdeki herkes buna katılıyor, katılmayan görmedim. Youtube da bile bir tane paragrafın ritmine hız ve renkten kolay diyen adam yok. Ben 1.şahıs olarak çözdüm diyorum anlamıyorsunuz. Arkadaş yanlış yönlendiriliyor, ilk hız ve rengi çözmeli. İnanmıyorsa gitsin hocalarına sorsun youtube'a sorsun google'a sorsun kitap yazarına sorsun kime sorarsa sorsun bu bir gerçek. Paragrafın ritmide ve hız ve renkte önerilen gayet güzel kaynaklar ona ise kimsenin lafı yok zaten.

Başlangıçtan en zora:
Hız ve renk
Paragrafın ritmi
Paraf IQ
Sıfır risk
Apotemi
Paragrafın şifresi
Limit
Olabilecek en güzel sıralardan biri. @OKODENRO

Paragrafın ritmini çözmeme rağmen illahi diretiyorsunuz. 2 kitabı da çözdüm ve ikisi arasında belirgin bir seviye farkı var ve çevremdeki herkes buna katılıyor, katılmayan görmedim. YouTube'da bile bir tane paragrafın ritmine hız ve renkten kolay diyen adam yok. Ben 1.şahıs olarak çözdüm diyorum anlamıyorsunuz. Arkadaş yanlış yönlendiriliyor, ilk hız ve rengi çözmeli. İnanmıyorsa gitsin hocalarına sorsun YouTube'a sorsun Google'a sorsun kitap yazarına sorsun kime sorarsa sorsun bu bir gerçek. Paragrafın ritmide ve hız ve renkte önerilen gayet güzel kaynaklar ona ise kimsenin lafı yok zaten.

Olabilecek en güzel sıralardan biri. @OKODENRO

Hız ve renk alacağım ilk,teşekkürler bilgileriniz için.

Paragrafın ritmini çözmeme rağmen illahi diretiyorsunuz. 2 kitabı da çözdüm ve ikisi arasında belirgin bir seviye farkı var ve çevremdeki herkes buna katılıyor, katılmayan görmedim. Youtube da bile bir tane paragrafın ritmine hız ve renkten kolay diyen adam yok. Ben 1.şahıs olarak çözdüm diyorum anlamıyorsunuz. Arkadaş yanlış yönlendiriliyor, ilk hız ve rengi çözmeli. İnanmıyorsa gitsin hocalarına sorsun youtube'a sorsun google'a sorsun kitap yazarına sorsun kime sorarsa sorsun bu bir gerçek. Paragrafın ritmide ve hız ve renkte önerilen gayet güzel kaynaklar ona ise kimsenin lafı yok zaten.
Ben Paragrafın Ritmi alsın diye diretmiyorum. Ben Hız ve Renk alsın diye de diretmiyorum. Hız ve Renk almasını öneriyorum başta. Senin gerçekten anlama sorunun var. Yarım saattir açıklama yapıyorum tık yok. Hız ve Renk başlangıç için zaten güzel. Bende çözüyorum.

"Hız ve Renk çözüyorum. Güzeldir. Başlangıç için ise Paragrafın Ritmi alabilirsin."
Mesajın bu değil mi hocam senin? Başlangıç için ise paragrafın ritmi alabilirsin demişsin. O zaman hız ve rengi ne için alacak?
Evet, sen illahi birini alsın diye diretmiyorsun ben bunu demedim zaten. Hız ve renk güzel diyorsun ama başlangıçsan paragrafın ritmi alabilirsin diyorsun.
Daha da açarsam oradaki içinse kelimesi anlamı değiştiriyor. Yani paragrafın ritmi başlangıç içinse hız ve renk niçin? Yüksek seviye için mi? Öyleyse neden yazdınız arkadaş düşük seviye sormuş. Düşük seviye için mi? O zaman neden paragrafın ritmini özel bir şekilde içinse kelimesiyle belirttiniz. Hız ve rengi yazmasaydınız başlangıç değilse çünkü o başlangıcı sormuş. Çelişki...
Ayrıca şu cümlede ayrı bir çelişki:
" Hız ve Renk almasını öneriyorum başta." "Başlangıç için ise Paragrafın Ritmi alabilirsin."
İkisi de sizin sözleriniz.

Hız ve Renk çözüyorum. Güzeldir. Başlangıç için ise Paragrafın Ritmi alabilirsin."
Mesajın bu değil mi hocam senin? Başlangıç için ise paragrafın ritmi alabilirsin demişsin. O zaman hız ve rengi ne için alacak?
Tamam ikisinide önermişim. Burası öneri konusu değil mi? Keyfimden Hız ve Renk yazmadım ben.
Evet, sen illahi birini alsın diye diretmiyorsun ben bunu demedim zaten. Hız ve renk güzel diyorsun ama başlangıçsan paragrafın ritmi alabilirsin diyorsun.
Hız ve Renk önerdim. Ayriyetende Paragrafın Ritmi önerdim. Diretiyorsun demedin mi? Güldürmeyin beni. Mesajınız yukarıda duruyor.
Daha da açarsam oradaki içinse kelimesi anlamı değiştiriyor. Yani paragrafın ritmi başlangıç içinse hız ve renk niçin?
Dostum ben Hız ve Renk çözüyorum dedim onu önerdim. Genellikle çoğu kişi Paragrafın Ritmi önerir. Ayriten olarakta onu önerdim. Gidipte illa Paragrafın Ritmi al demedim. İlave olarak önerdim. Tam bilmediğim içinde al al demem.
Yüksek seviye için mi? Öyleyse neden yazdınız arkadaş düşük seviye sormuş. Düşük seviye için mi? O zaman neden paragrafın ritmini özel bir şekilde içinse kelimesiyle belirttiniz. Hız ve rengi yazmasaydınız başlangıç değilse çünkü o başlangıcı sormuş. Çelişki...
Paragrafın Ritmi yüksek seviye değil. Başlangıç için öneriliyor ama ben Hız ve Renk çözüyorum ve onu önerdim. Çok uzatıyorsunuz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı